- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tigerclaw
üzenetére
Az AppStore-on nagyon meglepődtem, elsőre minden szép és cukormázas, nagy képes ajánlók, magyarul az arcomba, tök jó. Aztán amikor elkezdtem keresgélni és az “Easy canvas”-re nem adta ki az “EasyCanvas” appot elkezdtem vakarni a fejemet.

Meghallgattam az eredeti podcastet amiben felmerült az egér téma.
[link] erről az eszközről volt benne szó, itt viszont van egy köztes kütyü, ha ez kell hozzá akkor nem csinált semmit az Apple, ha nem, akkor valamennyire használható is lehet, bár a mutatót már most száműzném.
-
danilla
őstag
válasz
Tigerclaw
üzenetére
Én is használtam párhuzamosan több fajta mac-et és ipad-et. A mac-et mindig videóvágásra az ipad-et pedig tartalom fogyasztásra használtam. Szép lassan változott a felhasználói szokásom és háttérbe szorult a videó vágás, így vettem egy macbook air 2015-öt, ami mellett okafogyott lett nálam az ipad.
Most, hogy ismételten szeretnék videót vágni (4k-ban), amihez gyengének bizonyult az air, így szóba jött egy új macbook pro. De amire megérte volna váltani az horror áron volt, így jött szóba a 11"-es ipad pro, amivel úgy tervezek, hogy kiváltja nálam teljesen a mac-et.
Nyilván ez csak terv és elképzelhető, hogy olykor sokszor fogom szívni a fogam, de remélem megszokom majd, és reménykedem is benne amit te is írtál, hogy majd az ios 13-ban kicsit faragnak az ipad kezelőfelületén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest