- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
válasz
ArrayOfLilly
üzenetére
Az utazásra már gyanakodtam, mert feltűnt, hogy amíg hazafelé mentem többet merült, míg az irodában pihent, de most már legalább értem miért.
A helymeghatározás használatának engedélyeit átnéztem. Néhány apptól teljesen megvontam a jogot, valamit áttettem csak akkorra, amikor használom-ra, ezt most megcsináltam a rendszer alkalmazásokra is, hogy a helymeghatározást ne abajgassa annyit. Már az is eszembe jutott, hogy letiltom a helyzetet, egy tableten annyira nem fontos, nem navigálok vele.Kíváncsi vagyok így mennyit javul.
Illetve az utazás alatti fogyasztás megint csak értelmet ad a repülő módnak. Minek egye, amikor nem használom a gépet. Tehát vissza jutok oda, hogy csak jó lenne, ha nem felejtené el a párosítást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó N-One NPad Q tablet (12GB RAM, 128GB, Android 13) Tokkal, saját dobozában!
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad 9 gen wifi 64GB dobozos
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic Toughbook CF-XZ6-1,12",QHD,2 az 1-ben, i5-7300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest