Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
LilProphet90
senior tag
válasz
gzbotii
üzenetére
Mostanában nekem is elég használhatatlan néha a mini 2. 10.3-nál írtam, hogy egy játék néha fogja magát, és leesik 20fps-re. 10.3.1-nél ritkábban jön elő, de előfordul, ráadásul nem csak annál a játéknál, hanem minden GPU-t igénylő 2D/3D rajzolásnál. A 10.3 elég radikális frissítésnek mondható, és azóta jelentkezik a gond.
Kicsit lassabbnak is érzem a megnyitás/görgetés dolgokat, valamint ilyen apróságok, hogy Zenében kikapcsolom az ismétlést, és magától visszakapcsolja, lefekvéshez hallgatom néha (nehezen alszom el), és másnap nagyon érződik, ha egész éjjel szólt a fülembe. Majd egy teljes visszaállítást megpróbálok valamikor mindenesetre.
Karcolások tekintetében viszont nincs vele probléma, sok ideig használtam fólia/tok nélkül, és makulátlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest