Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
-
Süvi
őstag
válasz
hszilard666
üzenetére
Használható, igazából egy nagyon alap fájkezelő.
Open in parancs esetében a VLC-t hozza fel, ott nem csapta hozzá a feliratot.
Viszont az nPlayer is látja hálózatként, azt használom, nagyon szépen viszi.Lenne egy ipades kérdésem. Ha egy appban azt mondom egy fájlra hogy nyissa meg egy másik appban akkor a fájlt duplikálja az ios vagy kiolvassa az egyik app a másikból?
Véleményem szerint kiolvas, Copy to mozgat.
Open is parancs esetében viszont annyi lehet, hogy egyes alkalmazások Gyorsítótárazhatnak, valamennyi növekedés lehet.dauphin : Neked írtam a választ

kabalthenbk: Nem tudom, hogy lesz-e egyszerre két 9,7-es vonal. A pro annyival nem drágább, hogy aki akar venni ne tudjon még rátenni 100 dollárt (ennyi lenne a különbség, ha nem vitték volna le az Air2 árát az újabb modell miatt)
-
Süvi
őstag
válasz
dauphin
üzenetére
Szia!
Nekem ilyenek nincsenek, de vannak mások.
1. Photofast
2, Kingston ez viszi az 1TB-os vinyót is, 18GB-os filmet is lehet róla nézni
3, Kínai
, de kezeli a 64 GB-os kártyátAmire érdemes odafigyelni:
1, sebesség, pl. a kínainak csak 8MB/s
2, Az eszközhöz tartozó alkalmazás funkciói.
pl. A Photofastnak rengeteg szolgáltatása van, de a kínai csak átmozgatást, másolást tud.runner 125: A váltás ára fontos tényező lehet. Én csak a jegyzetelés ill. a toll miatt váltok, ill. elég keveset kell ráfizetnem. De 60-70 e Ft-ot többletet biztosan nem adtam volna. Az Air 2 sztem még sokáig nagyon jó lesz.
-
Süvi
őstag
válasz
viharhozo
üzenetére
Szia!
ismerősöm innen rendelt, elég jó Case hamisítványt, de jobb minőség mint a kínai kínai.
2, Air-re már vannak egész jó leárazásokA wake up tokokat az Apple találta fel

-
Süvi
őstag
A kutyus nagyon aranyos, de a gazdájának nem sok esze van. Miért nem rakja bele egy túlélőtokba?
-
Süvi
őstag
-
Süvi
őstag
válasz
ArrayOfLilly
üzenetére
Köszönöm szépen, meg fogom nézni, jónak tűnik.
-
Süvi
őstag
Érdeklődnék, hogy van tapasztalatotok strapa tokkal? (ütés, porálló stb?)
Eddig sose használtam fotózásra, videóra az Ipad-ot, de ha megjön a Pro, akkor annak lesz a legjobb kamerája a mobil eszközeink közül és bármilyen gáz is, de sztem azt fogjuk használni nyaraláson, utazáson a dslr mellett második készülékként (feleségem). (Kompakt gépünk nincs, most voltunk barátokkal nyaralni, és ahogy elnézem az esetek 80%-ban - ahol nem volt szükség oktipkai zoomra az Iphone is simán ver egy 50 e Ft-os kompaktot, szóval szerintem fogjuk használni ezt a funkciót is.
A készülékekre nagyon szoktunk vigyázni (első-hátsó fólia + tok + amikor elmegyünk itthonról hard Case Logic tok), de a kirándulásra valami extrábbra gondoltam. (Nem fogjuk fürdetni, esőben nem használjuk, de mégis jobb a biztonság)
Vajon ezek a kínai csodák jók? Nyújtanak védelmet a portól, karcoktól legalább?
1
2
3Szép finom jószágok.

Valamivel esetleg tapasztalat?
Olyat szeretnék, ami a kijelzőre is tesz valamit.
Köszönöm -
Süvi
őstag
Sziasztok!
Üveg(fólia) kérdést vetnék fel. A pro9,7-re ugyan olyan méretű fólia kell szerintetek mint a Air1,2 -re?
Ill. Erősen gondolkozok, hogy rakjak-e rá. Eddig minden ipadon volt, van.
Az Air2 esetében gondolkodtam először, hogy menjen-e rá, mert annak már elég jó tükröződéscsökkentő üvege van, de végül ment rá. Aztán ahogy elkezdtem írni rá, arra gondoltam, hogy az a 0,3mm is sokat jelenthet, nélküle jobb lenne.A pro-n pedig már erősen gondolkodom. Még jobb a réteg, toll biztosan pontosabb nélküle
Egyedül a mikrokarcoktól, tisztítástól félek. Ez fekete lesz, amit ráadásul többet is kell tisztítgatni.
(Megy a hátuljára egy tok, ill. az elejére egy cover, amikor pedig nem használom egy Case Logic Hard Case-be is beleteszem)Mit gondoltok, Ti hogyan használjátok, lesznek-e rajta hajszálkarcok, milyen fóliát használtok? (eddig én Mocolot, de már nem gyárt ilyen nagyot)
Köszönöm -
Süvi
őstag
válasz
A guru
üzenetére
A Document5 (ingyenes ) alkalmazás több felhőt tud kezelni, mappa szinten kiválasztott szinkronizációval (Ilyen gyári Drive, Onedrive, semmi nem tud, androidon sem találkoztam ilyennel). Szinte mindent így teszek rá. (vagyis ami ezekben a felhőkben van, a többit a Synologyval)
-
Süvi
őstag
válasz
A guru
üzenetére
A tárhely az örökös kérdés, elég sok dologtól függ.
Az elmúlt 3 oldalon elég sok hozzászólás van:
- mennyi lesz belőle szabadon az oprendszer után
- mennyi minden fér rá
- milyen bővítési lehetőségek vannak.Szerintem érdemes visszaolvasni.
(Szerintem a 64-es a legoptimálisabb
) -
Süvi
őstag
válasz
A guru
üzenetére
Szia!
Néhány dolog, amire én használom, de másnak lehet, hogy nem hiányzik:
- telefon távirányító, amikor a táblagépről vetítek
- telefonnal készült fényképek megjelennek ipadon, ha van wifi és cloud
- telefonnal készült képek átküldése ipadra ha nincs hálózat.
- telefonnal olvasott ibooks szinkronizálódik az ipaddal
- egyik eszközön megvásárolt alkalmazások (fizetősek is ) szabadon használhatóak a másikon a családi megosztás miatt.Ezek jutottak eszembe

Ezeket én használom, de más lehet, hogy nem, egy részükre lehet megoldás, másra nem. -
Süvi
őstag
válasz
Balion
üzenetére
Igazán "normális" hely szavatosság + jótállás szempontjából csak a hivatalos viszonteladók, de ott nem ezek az árak vannak (air2 64 180 felett)
Minden más helyről vásárolt készülék esetében ugyan azok a garanciális feltételek (1 év)
Ezzel az üzlettel nekem jó a tapasztalatom. -
Süvi
őstag
Pl, hogy milyen gyorsan tudsz biztonsági mentést csinálni a pendrivr-ra, vagy 500 Mb-nyi fényképet, videót mennyi idő alatt tesz át rá.
KöszönömMöBalázs : Linkelsz nekünk árakat, hogy mennyiben lenne a 32 GB Air1, 16 GB Air2 és 64 GB Air2?
Nekem személy szerint a 64-es Air2 jött be eddig a legjobban. (Annyira jó, hogy azért rendeltem 128-as Prot, mert abból nincs 64-es
)Nagyon jó az Air, sokáig jó lesz, de ha újabbnál újabb játékokat szeretnél, akkor mindenképpen Air2 hosszútávon.
Air2 esetében amikor használom, azt érzem, hogy abban még van tartalék. -
Süvi
őstag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Megérkezett a múlt héten az Adonit Jot Script, köszönöm, hogy javasoltad.
Elég sok tollat próbáltam (10.000 Ft-os kategóriában)már, de kijelenthetem, hogy a teszteltek közül ez a legjobb, legpontosabb.
A párom nagyon szeret vele írni, nagyon jó a fogása.
Aki eddig tollat keresett, nem kell tovább mennie.
Adonit Jot Script+Notability szinte tökéletes, szerintem ez a max, amit ki lehet hozni ebből. (Üvegfólia nélkül lehetne még jobb).Rendeltem egy 9,7 Pro-t az USA-ból. 225 volt, wifi 128 GB + pencil
csab2 : Köszönöm. Ha majd lesz időd, csinálsz egy sebességtesztet? Köszönöm
-
Süvi
őstag
Szia.
Több megoldás van:
1, Photofast egyik
2, Photofast másik ilyen van és nagyon jó
3, ez privátba megy, mert nem szeretnék hírdetni
-
Süvi
őstag
válasz
üzenetére
A tárhelyen variálok magamban, ezt már sok évre akarom venni 3-5.
64-es az Air2, az lenne a tökéletes.Van egy alkalmazás, amit nagyon sokat használok, az sokat foglal és folyamatosan bővül.
És a kamera miatt akármilyen gáz, a tablettel fogok fényképezni és videózni
De folyamatosan gondolkozom még, a színén is.
Volt már silver,gold, most vagy fekete vagy rose lesz.Ha a 185 tényleg annyi és van számla, akkor azt érdemes venni.
-
Süvi
őstag
válasz
üzenetére
Elég jó árak ezek is.
Holnap fel fogom hívni.
Amiben szinte biztos vagyok: Teljes Csomag 175 890 Ft na ilyen nem lesz, viszont lesz Extra csomag 182.000 -ért, vagy pont elfogyott és jön új szállítmány stb
Ez mindenhol így van, ahol "több csomag van".
Vannak az árukeresős árak és a valós árak
-
Süvi
őstag
válasz
üzenetére
Válaszol, rendesnek tűnik.
15-25 munkanap a szállítás
max. 30 munkanap a vám
Szerintem 2 hónappal kell kalkulálni és nem lesz nagy csalódás. (Legalább megjön a tok és a fólia kínából, mire USÁ-ból a tablet
)
Teljes összeg, átvételi bizonylat, szerződés, ha megvan az áru 27%-os áfás számla.
Van neki most raktáron is, a számla miatt így is olcsóbb, mint máshol.Fontos: A hölgyet nem ismerem személyesen, üzletet még nem kötöttem vele, ezért nem szeretném ajánlgatni.
Úgy kell kezelni, mint a tőzsdét: annyi pénzzel érdemes üzletelni, amennyit hajlandó vagy elveszíteni
-
Süvi
őstag
válasz
gergiboy07
üzenetére
Szia!
Nem akarok senkit se reklámozni.
Van a vaterán egy hölgy, aki kintről hoz be, ÁFÁ-s számla, eredeti, bontatlan.
Előre kell utalni, de szerződést kötsz vele. Több ember már vásárolt tőle, érdemes visszaolvasni.
Előbb beszéltem vele tisztességesnek tűnik.
Én valószínű fogok rendelni tőle egy 128-as prot tollal szinte 32-es árban.Ha nem jegyzetelsz tollal , bőven nagyon jó lesz az AIR2 hosszú évekig és felesleges a Pro.
-
Süvi
őstag
Sziasztok!
Csináltam biztonsági mentést asztali gépre a készülékekről.
Azonban amikor a szinkron gombra nyomok, akkor a következőt írja ki.
a, Ez vajon miért lehet? Hiába engedélyezem, kéri a kódot, stb. nem csinál semmit.
b, Ha csak biztonsági mentés van, de szinkron nem, akkor az alkalmazások és azok tartalma meg fog maradni, ha lesz egy új készüléke és az aktiváláskor nem új készüléket választok, hanem biztonsági mentésből állítom vissza?A készüléken 9.3.1-van, de garancia már nincs.
KöszönömUi. Közben úgy néz ki, hogy sikerült, megjavult.
-
Süvi
őstag
válasz
Blackmirror
üzenetére
Nekünk most jött meg 4 db.
Teljesen jó. -
Süvi
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én meg olyan buta voltam, hogy nem csináltam a 9.3.asról icloud mentést, így pedig nem tudod visszaállítani a családban lévő Air-t és 5s-t

-
Süvi
őstag
Biztos lesz hamarosan javítás.
-
Süvi
őstag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Hazamegyek rendelek egyet kipróbálom.
Kikapcsolva azt hittem, hogy működik úgy mint egy darab valami, ami szimplán érintkezik.
De jó hír, hogy a Noteability szereteti, remélem az Expert is fogja.
Valakinek jó lesz a családból.
Kíváncsi leszek mennyi lesz a szállítási költség.Köszönöm
-
Süvi
őstag
-
Süvi
őstag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Köszönöm, meg is nézem.
Mennyire pontos ez a toll, mennyire lehet vele finom vonalakat húzni. Volt már korábban tapasztalatod Jot pro eszközzel, hogy attól jobb-e vagy rosszabb?
Értem, tehát ha Ipad csere lesz, akkor nem új eszközként kell beállítani, hanem korábbi mentésből.
Fontos, hogy ugyan az a szoftververzió legyen rajta?Köszönöm
-
Süvi
őstag
válasz
silmatauki
üzenetére
Köszönöm, hogy megnézted.
Tovább bizonytalanodtam, hogy legyen-e váltás ill. hogy mi legyen
Fogok keresni videókat a neten.Ragnar95 : Te pontosan melyik Jot Script van Neked, az új ( 2-es ) vagy korábbi?
KösziLenne egy másik kérdésem.
Van egy alkalmazás, amit sokat használunk a családban. A lényege: a kiadó által megjelentetett folyóiratok, könyveket lehet letölteni, jegyzetelni, aláhúzni.
A kérdésem az lenne, hogy ha készülékváltás lesz, hogyan tudom az aláhúzásokat?
Nem lehet benne bejelentkezni, nincs semmilyen fiókhoz, felhasználói fiókhoz kapcsolni, a beállításoknál az alkalmazásba belemenve nincs szinkronizálás megemlítve.Köszönöm
-
Süvi
őstag
válasz
silmatauki
üzenetére
Köszönöm, egy kicsit elbizonytalanodtam
, lehet hogy nem is olyan királyság a toll, mint a SAmsung Note esetében? (mert ott nagyon jól működik és még van aktív gombja is, mondjuk a Apple pencil is biztosan megkapja a 2. ill. 3. verzióban)
Document 5 alkalmazást próbáltad esetleg? Szerintem az a legjobb PDF reader.
A PRO előtt írtál bármilyen stylustal a Noteabilityben? Ha igen, akkor mennyivel jobb, rosszabb?Ragnar95: A noteabilityben lehet zoomolni is.
univerzita : Ha OTA frissítésem volt tegnapelőtt apukám Air1 készülékén vissza tudom rakni a 9,3-at?
Köszönöm
-
Süvi
őstag
válasz
silmatauki
üzenetére
A jegyzetelés.
Elég sokat jegyzetelek munkámból adódóan.
Az Adonit jot pro-t használom a Noteability alkalmazással, ami nagyon jó (rá lehet tenyerelni a kijelzőre).
Azt szerettem volna megnézni, megtapasztalni, hogy mennyivel jobb, pontosabb stb.
Mennyire kell rányomni stb.Air2 minden másban tökéletes. Meg kellene néznem, hogy megéri-e a váltás Air2 64-ről Air pro 9,7"- 32
-re
Nettóban +55-öt kellene ráfizetni tollal mindennelAzért is aktuális a kérdés, mert már apukám anyukámnak is szeretne Ipad-et, és így családon belül maradna. Vagy a feleségem mini2-je menne anyukámnak, vagy apukám korábban tőlem kapott Air-je.

Viszont, ha jó a jegyzetelés, akkor a feleségemnek lenne egy Pro 9,7 és menne anyósnak a mini2
Ezért kellene kézben fognom és jegyzetelni

Köszönöm
-
Süvi
őstag
Érdeklődnék, hogy tudtok-e olyan helyet az országban, ahol ki lehet próbálni a Pencil-t?
Mert szinte minden Istyle-ban voltam a West Endben is és szinte megvetően néztek rám, hogy hogy képzelem, hogy van kibontott példány
Ez nem nagyon értem miért van így.
Pedig nekem ez döntő érv lenne a Pro-val kapcsolatban.Vagy (csúnya dolog) rendelek egyet online és .....
-
Süvi
őstag
válasz
maggi1886076
üzenetére
Nem csak a mini 1-2-3 tokok.
A mini 4 nem -
Süvi
őstag
válasz
Nightman1
üzenetére
A következő volt a kiadás:
2013 Ipad air 10"- Ipad mini 2 (retina) 8"
2014 Ipad Air2 10" - Ipad mini 3 8"
2015 Ipad Pro 13"- Ipad mini 4 8"
2016 március: Ipad air 3 vagy Ipad Pro mini 10"Szerintem jó a Air és a mini 2 is (családban van), de hosszabb távra Air2 vagy mini4
3-4-6 éves modellek lassulhatnak az új frissítések miatt
- Apple szándékosan lassít
vagy
- a rendszer komplexebb, erőforrásigényesebb
Szerintem mind a kettő.
De szerintem egy jól működő rendszerről egy 4 éves készüléket már nem érdemes frissíteni a legújabb rendszerre.Unokatestvérem most vett egy Iphone5-öt (3,5 éves modell) nem tudta bezárni az alkalmazásokat 28 alkalmazás volt nyitva, de nem vette észre, mert nem lassult.
-
Süvi
őstag
válasz
Nightman1
üzenetére
Szia!
Van mindenre több lehetőség is.
- Képernyőre kitenni a legstabilabb a Lightning to VGA , vagy a Lightning to HDMi csatlakozó, persze ha nincs wifi, mert ott lehet az Apple TV is ill. használtam már gagyi EzCASt adapterrel is, de az nem stabil. Munkához a vezetékes verziót javaslom, én is azt használom.
- Photofast megoldása, nagyon jó, gyors, használom
- Verbatim MediaShare Wireless: Személyesen is próbáltam. Mehet bele memóriakártya, 1 TB-os HDD, pendrive, stb. Asztali gép is látja hálózaton keresztül. -
Süvi
őstag
válasz
milszab
üzenetére
A Documents 5 alkalmazással mappákat is tudsz szinkronizálni a felhőből és kicsiben is lehet látni a képeket, tehát erre is jó.
-
Süvi
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Amikor ciklusok számáról van szó, mindig az jut eszembe, hogy vajon hány évig fogja bírni a naponta töltött Apple Watch?
-
Süvi
őstag
válasz
lacy86
üzenetére
Kértem tőle egy pár hete árajánlatot Air2-re
Azt mondta, hogy ha változik az árfolyam változik az ár.
Végül vettem egyet itt az aprón. (Ugyan ennyibe jött ki, igaz, hogy 2 hetes, nem új)
Szerintem főleg az adott termék bemutatása után jók az árai, 0,5-1,5 évvel utána már nem -
Süvi
őstag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
4 hónap alatt volt mozgás az árfolyamban is nem?

-
Süvi
őstag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Ezt hol és kitől rendelted meg?

-
Süvi
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy kinek melyik eszközzel van tapasztalata?
- kingston mobilelite wireless g2
- lehet-e vele jól filmeket lejátszani?- VERBATIM "MediaShare Wireless"
- USB-s inernetet tudja-e osztani?Köszönöm
-
Süvi
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Akkor nagyon fog örülni az AIRnek

-
Süvi
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
148, 3 hetes, megvan az eredeti vásárlás számlája (nekem lakásbiztosításhoz tartozó Smart biztosítás miatt volt fontos, mert így van rá 3 év törés, stb. biztosítás is; nagyon nehéz volt ilyet venni) + Prémium Assistance szolgáltatás (plusz egy évre)
Tehát ahhoz képest jó ár, hogy van számla
(nem adóvisszaigénylés miatt) -
Süvi
őstag
-
Süvi
őstag
válasz
üzenetére
Minden LCD kijelző ad ki ilyen fényt, TV is

Szerintem a 5s-t jobban fogok szeretni a WP-től. Selfie kamera biztosan gyengébb, de a hátlapi sztem nem.Ipad fényereje nem tudom, hogy volt-e már 40%-tól magasabban.
A lehető legalacsonyabban használom minden körülmény között. -
Süvi
őstag
válasz
HardRic
üzenetére
Ez valóban így van.
Több kutatás is van már ami az esti tabletezés, számítógépezés hatását mutatja az alvásra.Sőt. Egy modernebb szemüveglencsékben pl. Hoya Blue Control van olyan réteg, ami a kék fényt ill. részét szűri így kevésbé fárad az ember szeme, és tényleg így van.
Én már nagyon várom ezt az új IOS_ben
-
Süvi
őstag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Itt az aprón hirdeti ezt a kínait egy gyerek 8000 Ft-ért, de nem mondja, hogy kínai, de nyilvánvaló, akartam mar szólni neki,csak nem akartam szetrellkodni a hirdetést.
De elég hamar megjön, kb4 hét. -
Süvi
őstag
Amikor 2 éve vettem a tokot az Air-re nagyon sokat végignéztem, hogy számomra az Apple megoldása a tökéletes, súly, vastagság, anyag, védelem, szempontjából, és az már csak hab a tortám, hogy a kínaiak is elég jól másolják.
Viszont van egy tok+cover páros, ami lehet hogy jó lenne Neked.
Most szerintem lelepleztem az Apple-t, koppintja a kínaiakat

Ha jól tudom a Mini4-gyel jelent meg egy újfajta tokDe mi "ilyet" már két éve vettünk a mini2-re, ami tökéletes illik a Smart Coverhez.
Így átvették a kínaiaktól - kicsit javítottak a minőségen
- és már ők is összeraknak ilyen szép összeállításokat. -
Süvi
őstag
válasz
Themes
üzenetére
Nekünk ilyen van, ma is rendeltem 3db-ot (baráti kör)
-
Süvi
őstag
válasz
gzbotii
üzenetére
Hoppá ez nagyon nagy.
Akkor ez a masina+Pro Windows ügyileg majdnem olyan mint a Surface és ráadásul még van egy szuper IOS tablet isannak minden előnyével. Ez így elég jónak tűnik.chester91 Nekem is mások miatt kell használnom a GoogleDrive-ot. Egyébként teljesen ellennék a Microsoft termékekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- Mikrotik routerek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- BMW topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung kuponkunyeráló
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- További aktív témák...
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Eladó iPad Air 5. generáció (2022) + Apple Pencil 2 + 3 db extra hegy
- Apple iPad 8 32GB Wifi Space Grey Színben 6 Hónap Jótállással
- IPAD AIR 4 (2020) Wifi+Cellular 256GB, világos zöld, garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egyedül a mikrokarcoktól, tisztítástól félek. Ez fekete lesz, amit ráadásul többet is kell tisztítgatni.

-re