Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Oldman2
üzenetére
Döcög sajnos, ne reménykedj.
Restore-olni mar csak a legújabbra tudsz illetve menüből egy teljes visszaállítás de vigyázni kell mert ha a készülék letöltötte már a frissitest akkor cumi, és úgy tudom 7-nél még nem lehetett torolni a készülékrol.
8-nál már van egy olyan lehetőség hogy menüben a használat alatt kitörölhető ez a letöltött update -
vadászcsiga
félisten
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
Nem említették i5-nél sem pedig akkor megduplázták a ramot.
-
vadászcsiga
félisten
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Dreadloord
üzenetére
Az apple egy agresszív üzletpolitikát folytató amerikai cég, semmiképpen nem hagyja hogy a pénzeden ülj, mindenáron azon van hogy dobd ki a régi készüléküket és vedd meg az újat. Alig hűl ki a jelenlegi ieszkoz már nyomják rád az újat. Ha megnyomod a frissítést már vesztettél is.
Én két iphone után oda jutottam hogy átmentem a másik oldalra. Ipadnek nincs alternatívája, ezzel már sokkal okosabb vagyok. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Dreadloord
üzenetére
Persze. Az apple.hu-rol lehet letölteni a retina mini, vagy az air adatlapjan a buy gombra kattintva
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
-
vadászcsiga
félisten
8GM Safari: kezdődik minden elölről. Kepfeltoltes.hu nem működik, olx.hu nem működik. Az ember csinálná a jól megszokott dolgait és megint ki tudja meddig kell várni amíg az ilyen apróságok mint egy fotó feltöltése megoodódik grrr
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
Ragnar az egyik aki azt hiszi ha őnala nem akkor az nem is létezik. Masik erdoke

-
vadászcsiga
félisten
-
vadászcsiga
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
Én múltkor már a corel drawra is tálaltam alternatívát a store-ban. Gyakran használom azt is nagy gépen.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
Én már csak nyomtatni kapcsolom be. Ha wifis lenne már amiatt sem
-
vadászcsiga
félisten
válasz
csipszikutya
üzenetére
1. Nyugodtan bekapcsolva tarthatod életed végéig.
2. A billentyűkiosztást a beállításokban tudod állítani
3. Plex iPadre, plex szerver Windowsra es mehet is. Előbbi fizetős, utóbbi ingyenes
-
vadászcsiga
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
Amit írtam a chrome-mal az androidon van. Az tökéletes megoldás lenne ios-en is. És nem sírna a szánk.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
iOS-en a Chrome is egy nagy rakás kaki. Csöbörből vödörbe. Ugyanúgy elfelejti az utoljára beirt szöveget.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
Üdv a klubban, mindenkinél ilyen. A Safari sajnos rosszul gazdálkodik a memóriával. Lehet benne 256, 512, vagy 1 giga ram, ez mindig ujratölt. Én konkrétan emiatt cseréltem le az ipad 2-t air-re, mert azt gondoltam a dupla rammal majd nem csinálja ezt. Hát de.
Droidon a chrome még akkor is megjegyzi az utolsó betöltött oldalt ha a készüléket újraindítjuk. Szőröstöl bőröstöl, tehát az addig beírt hsz-estől együtt -
vadászcsiga
félisten
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
Arra tökéletes, anyaghasznalat, akksi mint az új, szinte elpusztíthatatlan. Magasan ver minden más tabletes, egy gyenge láncszem van, az pedig az OS. Ha a legújabb van rajta az sajnos lassítja, régebbi azzal meg néhány vágyott app nem lesz kompatibilis.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
univerzita
üzenetére
Nincs is vita, ez a hóember akar itt feszkót kelteni de nem fog neki menni.
Egyébként én nem tudtam, azt hittem "jófejségből" írsz így. Hol élsz? -
vadászcsiga
félisten
válasz
univerzita
üzenetére
Akkor viszont egész jól írsz magyarul

Alex91
Hozzád ki szólt? -
vadászcsiga
félisten
válasz
univerzita
üzenetére
Sokan fórumoznak a határ túloldaláról, ezert kérdezem. Ha magyar vagy írj úgy.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
univerzita
üzenetére
Magyar vagy?
-
vadászcsiga
félisten
Még így évek múltán is fedezek fel újdonságot iOS-ben. Tudtátok hogy szövegdobozba való íráskor ha egy szoveget két ujjal megérintek, kijelöli az egész mondatot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Sorozatok
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Én kiszálltam, én még emlékszem a keynote-ra és az apple közeli portálok magyarázataira Ragnar sajnos hamar felejt.