Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
-
Az Apple fórumban még mindig jelentkeznek új emberek a furcsa pattogással kapcsolatban iPad Air 2 esetében. Valószínűleg hangszóró probléma lehet. Jelentkezhet gépelés közben, lezáráskor, szövegdobozba való belépéskor, értesítési hang előtt stb. De teljesen véletlenszerűen, és általában magasabb töltöttségi szinten.
Kérem, aki csak egyszer is hallott hangos pattogást a gépéből, cseréltesse a gépét (Apple Store-okban is ezt kérik), és írjon ide. Tuti, hogy itthon is vannak érintett gépek, mivel én is találkoztam már nem egy hibás darabbal. Ez hiba, és nem egy normális jelenség.
-
-
-
-
Sziasztok!
Micro SIM-es iPad-be bele lehet tenni olyan nano-SIM kártyát, ami egy micro-SIM adapterbe van belehelyeve, ugye?
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Ragnar95
üzenetére
De pl. a Vodafone UK szinte biztos, hogy függő iPad 2-ket árult anno, máig lehet olvasni a neten, hogy invalid SIM-et dobott a gép minden más kártyára. Csak épp feloldani nem tudták jó darabig. Sőt, állítólag az EE is úgy árulja a mai napig az iPad-eket. Legalábbis EE fórumba azt írta egy illetékes.
Most a Telekom váltig állítja, hogy ők bizony függőt árulnak. Úgy néz ki, egy módszer van csak a kiderítésre: megrendelem neten, kipróbálom, ha tényleg függő, elállok a vásárlástól. Ez is lesz valószínűleg.
Csak azt nem értem, hogy ha tényleg léteznek függő iPad-ek, akkor miért állítja váltig az Apple, hogy, ahogy Te is írtad, minden iPad független? És miért nem tiltja meg a függősítést? Bőven megtehetné.
-
Sziasztok!
Van valakinek tapasztala Telekomos iPad-del? Független? Telekom szerint nem. Ha igaz, tuti nem tőlük veszem.
Köszi. -
-
-
-
-
válasz
mrkorooo
üzenetére
Elég sokan jeleztek Apple fórumban.
Az egyik fórumozó leírása szerint a legújabb szériák talán már mentesek a hibától. Nagyon remélem, hogy tényleg így van. -
-
-
-
válasz
tepenzed
üzenetére
Így igaz. A legbosszantóbb, hogy az Apple érthetetlen módon semmi infót nem tett közzé ezzel kapcsolatban, így senki nem tudja, mi okozza ezt, és hogy súlyos, konstrukciós hibáról lehet-e szó (valószínűleg igen). Ilyen magas hibaaránnyal azonnali visszahívást kellett volna elrendelni, és újratervezni a gép belsejét.
-
-
válasz
silmatauki
üzenetére
Az iPad 3-nak rossz üzemideje volt? Mert nem erről lehetett anno hallani.
-
Érdekes, egy másik fórumban, ahol a 8.1 wifi hibákról beszélgettek, a legtöbben azt írták, hogy megszűntek a problémák a 8.1.1-re való frissítéssel. Tehát szerintem jóval kevesebb embernek lehet már wifi problémája. Egyébként a probléma ott van, hogy az iOS nem szeret bizonyos routereket / router beállitásokat.
-
-
-
-
-
iPad Air 2 tulajok: tudnátok írni a gép üzemidejéről? Ha volt már iPad-etek, azzal összehasonlítva tényleg látványosan kevesebb ideig bírja?
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Elsősorban arra gondolok, de sajnos páran írták Apple fórumban, hogy amikor hozzáérnek a géphez (vagy hozzá se érnek), néha pattogó elektroszatikus hangot hallanak a hangszóróból. Ez elég furcsa és nyugtalanító jelenség. Ezért várok még kicsit a vásárlással.
-
-
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Igen, ezt az összes gépen éreztem én is, amit az iStyle/iCentre-ben kipróbáltam. Nem örülök neki, de éppen együtt lehet élni vele. Viszont azoknál a gépeknél sajnos mindegyiken tapasztaltam az általam írt jelenséget. Ha kicsit erősebben nyomod a hátulját (nagyjából középtájt), megjelenik az LCD elszíneződés 2-3 helyen, pontszerűen. De talán a későbbi gyártású gépekben már javították/javítani fogják.
-
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Köszi a beszámolót. Ha a gépet megfogod álló helyzetben, nem tapasztalasz enyhe elszíneződést a képernyő jobb oldalàn középtájt?
-
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
iCentre vagy iStyle (esetleg Telekom), meglátom még. De "alternatív" forrásokból én sem szeretek vásárolni.
Nálam is iPad 4-et váltana. -
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Grat a géphez.

Írjál majd esetleg tapasztalatokat róla, ha gondolod. Én is nagyon szemezek vele. -
-
-
Köszi a választ!
És tapasztaltál képernyő elszíneződést, miközben kezedben tartod a gépet? Ha jól emlékszem, ez már az Air-nél is tapasztalható volt.
-
Sziasztok!
iPad Air 2 tulajoktól kérdezem: nem hallottatok még pattogó hangot a gép hangszórójából? Mert elég sokan igen. Nagyon gondolkozom a vásárláson, de ez eléggé elbizonytalanított.
-
Sziasztok!
Mi a véleményetek a 8.1-ről? Akadnak még a többujjas gesztusok animációi?
-
válasz
aizen92
üzenetére
Nincs mit

Lehet, hogy túlzásnak tűnik, de azt javaslom, hogy aki a továbbiakban is stabil 5 GHz-es wifit akar használni, semmiképpen ne frissítsen iOS 8-ra. Lehet, hogy nem lesz baj, de a panaszok mennyisége alapján nagy kockázat. Még AirPort Extreme-mel sincs rendben.iPhone-oknál nem tudom, mi a helyzet, talán nem olyan nagy számban érintettek ebben.
-
-
-
-
Sziasztok!
Lett itt valakinek gondja a wifivel frissítés után? Apple fórumban rengetegen panaszkodnak erről.
-
válasz
Arthuro_Adam
üzenetére
Magyar fiókkal és bankkártyával esélyed sincs sajnos.

-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- NVIDIA® driverek topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kedvenc zene a mai napra
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- Apple iPad 8 32GB Wifi Space Grey Színben 6 Hónap Jótállással
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest