Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem már évek óta teló plusz net van együtt.
Csak náluk a TV felejtős a minősége és az elérhetetlensége miatt. Ezért kevesebb a kedvezmény.Hiába adnak HD képes beltérit, ha nincs HD adásuk. A másik, hogy nálam sak egy TV-re köthető, és az mellett is csak 1 Mbit marad. Szóval ez felejtős...
A harmadik pedig, hogy szinte az összes másik szolgáltató HD képes beltérit ad, náluk van is HD adás. Mint pl a T-Home,Antenna Digital,UPC. Csak a diginél nincs.
Amúgy itt T-SAT-on is van HD adás csak nem éppen éri meg.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Úgy értem, hogy elérhetetlen, hogy 1 megás netttel és 1 tv-vel senkinek sem kell. Szóval elérhetetlen.
Jah, majd lesz... Még az SD adást sem bírják a vonalak, nem hogy a HD-t. Szóval egyhamar nem lesz.
Mivan? Épp ezaz, hogy nem kapok oylan vonalat. Itt 8 Mbit a linksebesség, úgy mint a legtöbb helyen. Ezért lehet 1 Mbit és 1 TV. ami nagyon gázos. Egyébként meg 20 Mbit kéne nekem és a legtöbb embernek... 8 Mbit és 2 tv.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
Abban én is bízom, még azt sem bánnám, ha valamelyik Sport vagy zenei csatorna helyére kerül be. Az analógra meddig lehet számítani? Mert havonta az 1000 Ft megtakarítás nekem, hogy csak két STB kell (ellentétben a T-s SAT TV-s rendszerrel ahol három kellett a három készülékhez), mivel a Nagymamám szobájában CRT tévére lesz kötve az analog abban a 45 adóban amik Neki kellenek (ATV, RTL II, Duna) benne vannak. A második STB is csak Ozone miatt kell, mert ahhoz Nagypapám ragaszkodik Vagyis itt pontosítok, mert egy nagy LCD ítv van odaát, szóval amúgyis kellene a HD adásokhoz.
Ma hívott fel egy kedves Inviteles ügyintéző hölgy, hogy igazoljam vissza a rendelést, a CA modulos kis malőrömet gyorsan le is redukáltuk nullára, és helyette lett a két STB. A másfél nap szünet jól is jött, mert volt időm elintézni, hogy a feleslegessé váló T-s szolgáltatásaimat a másik lakásba a szüleim átvállalják, hála Nekik, meg a körülményeknek, hogy egy magában volt egy T-s régi hoppá analógon vonalon, és egy 10 éves UPC előfizetés. Így új s olcsóbb hoppá lesz, digitális vonal, és SAT TV, valamint Internet. Kötbér tehát nem lesz. Sőt az Internetből is olcsóbb lesz mert a T csak S-es csomagot tud nyújtani ott, de azt 2700 Ft-ért.
Ami itt plusz kiadásként jelentkezett nálam a VDSL2-ről váltás miatt, azaz, hogy vennem kellett egy új routert
(TP-Link Archer C5 AC1200 kétsávos gigabites vezeték nélküli router 2db USB porttal), a szolgálatói Speedport HGW helyett. Az Invitel azt az infót adta, hogy 15 napon belül kötik be koaxot, addigra ideér a router is. Persze vehettem volna olcsóbb routert is, de fontos az időtállóság, ez AC-s és minden van benne ami majd kell, valamint mégis ez lesz az elsődleges. Na meg majd még lehet a mobilinternetet is át kell íratnom a szülők nevére, hogy olcsóbb legyen.VDSL-nél azért az IPTV eléggé lecsökkenti, pláne HD Streamnél a netezési sebességet. Hány készüléken nézed, és milyen sebességű VDSL-t nyújt számodra az Invitel?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hát az a helyzet, hogy xDSL-re csak annak "éri meg" IPTV-t rendelnie, akinek (és/vagy viszonylatban):
- a szolgáltatója nem nyújt más platformot pl műholdas tévét (Az invitel pont ilyen)
- nem tölt le sokat, jobbára csak fórumozásra, email, és hírolvasásra használja az Internetet
- Maximum egy HD Stream-el számol
- relatíve jók a vonali paraméterei (közel van a DSLAM-hoz, és a kábelezés is rendben)Ami engem illet én VDSL2-re sem vállaltam be az IPTV-t, mert a 23 Mbps is az "elég" kategóriába lett jó indulattal beszuszakolva amikor Steamről, Originről töltök több tíz vagy száz GB-ot töltök le.
Na meg egyébként is a T nekem a 3 STB miatt el is utasította volna.
Szóval esetemben a VDSL2 + a SAT TV volt a jó megoldás (pedig ezen a platformon sem FHD, hanem csak HD felbontásról beszélünk: 1440x1080 )(#13893) PuMbA: A szerelő pontosan megtudta volna mondani a távolságot, én például 1200 méterre lakom a központtól, stabilan 2,7 MB/s (21,6 Mbps-mal tölt a Steam és az Origin mindig), de Speedtestben jobbat szoktam elérni picivel:
Fateromékhoz átviszem az Internetet is, nekik nem fontos a sebesség, menjen a Skype, meg a híroldalak, aztán lehet SAT TV lesz, de lehet IPTV-t kérnek, és még az S-es csomagra is bekötik két SD esetén. Ott pedig SD van duplán. De sokkal esélyebb, hogy SAT TV-jük lesz mellette.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Ace Ventura
addikt
Attol fugg milyen csomagod van. Az atlapolos technologia az Invilag portfolio ota van. Ha meg mixer csomagod van ott a netsebesseg fole volt kalkulalva az iptv savszelessege. Ergo nem abbol vett le.
Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
poli27
veterán
Mert tuti tartják magukat a jó szokáshoz és a 15 megás net 15 megára van állítva amibe az iptv is beleszámít Legalább is ezt csinálják a net előfizukkal 15 megára fizetsz azt jó ha jó ha megvan 12-13mbit... a vonalveszteség az efinél csapódik le, más szolgáltató feljebb kalibrál de az invi nem..
-
Over567
aktív tag
Úgy látom azok a csatornák amikből van HD az alap olyan nagyon elcsépelt csak HD pakkot meg nem veszem emiatt.
Más láttam hogy a Start HD csomag ingyenes lenne nekem felhivom őket erre hogy itt nem elérhető ( Békés megye Sarkad ) mert a technológia nem engedi meg.....hát király. Most ha HD ba szeretnék mindent nézni azt sem lehetne. Ez igen ez munka.
Xbox Tag: TheStevie / Origin: SirHedge / Uplay: Sir_Hedge / Steam: Sir_Hedge
-
kisapa
senior tag
Sajnos a vdsl sem garancia a HD adásra. Mint korábban hozzáértők írták Xdsl-re nem javasolt HD csomagot rendelni csak ha nagyon közel vagy a központhoz.Én például megrendeltem és kiderült,hogy csak úgynevezett hd ready-t adnak. Az pedig szinte semmivel nem jobb mint az sd csak drágább.Át is mentem sat tv-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Eladó XBOX SERIES S 512GB Fehér // Dobozzal
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest