Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az IPTV-s boxból HDMI jel jön ki, az be a monitorba, vagy:
https://www.avermedia.com/hu/tv_more/product/tv/avertv_capturehd
Ilyen kártyával használtam a Sagem STB-ket.
-
makoss
veterán
Az az aljasság a dologban, hogy semmi fosadék netért fizetek több ezer forintot, a Telekom is a nyakamba akasztott volna 6700Ftért (!!) 50 megás netet (ami persze kiderült, hogy nem is létezik ilyen sávszélesség, de még 10 is alig ) míg a városban egy ezres net ennyi, ezt hívják aljasul pofátlanságnak!!!
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
headhunter
addikt
DIGINet 1000: Vizslás (Teljes népesség 1316 fő )
-
taki01
őstag
Ahol élek falu Kismaros ott kb 2200 fő lélekszámú falu. Itt sincs optika, de van Telekom koax, igaz ez nem elérhető a mindenhol és van még az Invitel DSL ami mindenhol elérhető, de van olyan rész ahol csak 5 Mbps-et tudnak adni. Nálam csak az invitel érhető el most már csak 10/0,5 Mbps-el, ezért inkább használok korlátlan flottás mobilnetet amivel kb 30-50 Mbps közötti a letöltés és a feltöltés kb 20 Mbps. Nagyon várok már valami fejlesztést, hátha lesz valami értelmes vezetékes internet (remélem optika). Addig is használom a mobilnetet, ja és a ping semmivel se rosszabb mint ha DSL netet használnék 15-25 ms között van a speedtesten.
-
törölt tag
Ja természetesen tudom, hogy 78'-ban kapta, mert elég hülyén nézett ki, hogy Nagyközség egy tényleg nagy kórházzal Bárhova is költözök, az alap, hogy ennél kisebb hely nem lehet
A költözés napirenden volt az elmúlt 2 évben ( Debrecen, Budapest, Győr) mint városok, de például emiatt is: Elképesztő luxusáron mérik a paneleket - mutatjuk, hol és mennyivel drágultak a lakások legalább 2 évre lekerült.
Debrecen nekem olyan mintha hazajárnék - több mint 20 évig utaztam teljesen ingyen az ország valamennyi Volán járatán (hivatalosan csak a megyében tehettem volna, de a Volánosok között nagy volt a kohézió, a 80'-as 90'-es években, de még 2005-ben is) - rengeteget mászkáltam be.Amikor csak kedvem szottyant. DKV-n is ingyen mentem
Szóval Berettyóújfalu városi Internet infrastruktúrájában gondolkodom a következő években
-
bopeti98
őstag
Az Okos Extra csomag egyébként nagyon kevés helyen érhető el. Nálunk van Digi FTTH de csak a honlapon is szereplő normál Okos csomag áron. Ha lenne Okos Extra már átmentem volna a Telekomtól, de így nem sokat spórolnék, sőt drágább lenne, mert a 25% kedvezmény is ugrana a mobilnet, meg mobiltelefon előfizetésemről.
-
viktorhu
veterán
Egyelőre 2018-at ígértek, mármint hogy akkorra várható. A hivatalnak meg be kell jelenteni valamit, amit lehet akárhányszor változtatni, de a befektetőkkel közölt 2018-on kívül más dátum nem hangzott el.
Én 2015-ben gondolkoztam, hogy aláírjak-e két évet a vodával, mert jön a digi... De gondoltam, hogy mire elindulnak, kiépül a lefedettségük, kiküszöbölik a kezdeti problémákat, addig úgyis eltelik a két év, szóval mire lejár a hűségem, akkor majd már érdemes lehet váltani. Hát lejárt, és aláírtam még két évet. Ha tényleg elindulnak végre jövőre, meg sikerül még frekvenciákat is pályázniuk a jövő év végén, akkor két év múlva már lehet értelme digi mobilban gondolkozni.
-
makoss
veterán
Konkrétan az a bajom, hogy szégyen gyalázat, hogy egy olyan város mellett lakom ahol a Triatlont szokták megrendezni, az ország egyik leggazdagabb városa, és ilyen fos netért kell fizetnem!
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
törölt tag
Van még hasonlóan informatív szolgáltató
-
titán
-
ripla
addikt
Remek, köszi.
(#952) Bozek
A Telenort néztük ki, ez a havi 100 gigás csomag, meg a 30-150 mbit letöltés+10-50 mbit feltöltés elég csábítóan hangzik, kérdés, hogy mennyire stabil, holnap szerintem bemegyünk egy Telenor üzletbe, aztán leinfózzuk a dolgot.Úgy gondoltam, hogy bejönne a házba a wifi, a modemet összeszinkronizálnám a TP-Link routeremmel, ami 150 mbit sebességig használható, 4 UTP kimenettel, meg van rajta egy wifi antenna is, és ha szinkronba kerültek, akkor elvileg ezen keresztül már mehet a kábel a PC-be. Egyszerűnek hangzik, kérdés, hogy kivitelezhető-e.
Most is úgy értem el, hogy legyen wifi az emeleten, mert a modem a földszinten van és idefent már nagyon gyenge a jel, vagy nincs is, hogy a routert itt az emeleten bekötöttem a hálózatba, a UPC modemje meg a gépem közé, és így azon áthaladva megy az UTP kábelen a gépembe a net, a wifi antennán keresztül meg kommunikál a mobilommal meg a tablettel, a router meg itt van tőlem 2 méterre.[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
Na az jó, erre voltam kíváncsi.
Tehát bejön a házba a jel az ő modemjukon keresztül, ahhoz a modemhez csatlakoztatom a routert, ami wifit is tud (jelen pillanatban is azt használom), és abból vezetékkel rá tudom kötni a netet a gépre, és akkor van net.Mert én úgy képzeltem el ezt az egészet, hogy a mobilhálózaton keresztül jön be a wifi, ami az általuk adott modemhez csatlakozik, és onnantól kezdve ahová megyek a modemmel, oda jön velem a net is. Illetve, sejtésem szerint ezen a modemen van UTP aljzat is, de ezek szerint ez téves (?)
-
ripla
addikt
Senki nem használ ilyet ismerősök közül, a mobilom meg 30-as, szóval.
Az hogy wifin keresztül jön, az mit jelent? Mármint vágom mi a wifi, de én úgy sejtem, hogy ugyanazt a lefedettséget használja ez is, mint amit a mobiltelefon, csak annyi különbséggel, hogy a mobil jelforráson keresztül jön egy wifi jel az általuk adott modemhez, és abból pl. vezetékkel bármilyen asztali gépre is rádughatom, és akkor ott a net. Jól gondolom?
Win10-em van, ezzel miért lenne macerás? Van routerem, 150 mbit-et tud, wifit is, azon keresztül nem megoldható? Mik a technikai korlátok? Kell egy 20-as szám is ahhoz, hogy igénybe vehessem?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Akkor módosítom, korlátlan adatforgalom, és a sebesség is annyi amennyire előfizetsz vagy amit a technológia enged. Azt akceptálni tudom, ha a legközelebbi bázisállomáshoz kötik a dolgot, elvégre a vezetékes Internet is helyhez van kötve, ahhoz képest itt még tág is a mozgástér
-
törölt tag
Igen. Egyszer eljöhetne már az az idő, hogy korlátlan legyen adatforgalomban is a mobilinternet, és akkor az ADSL + D2 szolgáltatók, jó eséllyel lehúzhatnák ott a rolót, ahol nem fejlesztettek. Mert ezek a 100 GB-os Internetek, ma nem elegek két combosabb játék letöltésére...
-
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- trek81 károsultjai
- Milyen videókártyát?
- Viccrovat
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest