Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabog4
aktív tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Hosszú napok után rájöttem, hogy a fő kábel vége megtört, elromlott. Ezt kell majd megcsinálni.
Most jó megint, viszont most meg-megszakad 1-1 pillanatra a net, de a feltöltés is rendes. (Böngészés közben van néha a pillanatnyi kimaradás, online játéknál nincs ilyen gond.)Köszönöm a segítséget!

-
szabog4
aktív tag
Üdv mindenkinek!
(speedtest.net teszt után)
Mi lehet a megoldás arra, hogy 11mb/s tölt le (Kaposvár-Dunaújváros),ez torrentnél 3,1mb/s, de fel már csak 0,10-0,30kb/s-el és akkor szakadozik a net. Eddig 250-400kb/s megvolt simán. Nem tudom mi lehet a probléma.Nyugodtan tudok online játékokkal játszani, de ha facebookon akarok üzenetet küldeni, akkor néha nem küldi el vagy például képet akarok átküldeni (200kb) az legalább 30p-ig tart vagy megszakad, holott eddig nem tartott 1mp-ig sem.

Mostanában jött ki ez a probléma, de nem tudom mi lehet a gond. Megszakadt (megtört) a netkábel...vagy nem tudom. Másik gépen nem volt alkalmam tesztelni a netet, de az online játék megy ott is.
Nem tartom valószínűnek, hogy a szolgáltatóval van a gond.
Választ előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG OLED TV 55CS6LA
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest