Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mlinus
őstag
válasz
fffffffftKb. #493 üzenetére
A telekom általában 1 hét alatt köt. De biztos elérhető nálatok?
Fel kell hívni a digit, ebben nem tudok segíteni. Attól is függ, hogy van-e hűségszerződés kötve. Ha nincs, vagy lejárt, akkor ingyenes. Ha még van, akkor ki kell fizetni a kötbért.
-
mlinus
őstag
válasz
fffffffftKb. #491 üzenetére
Igen, kábel, de régi szabványú, docsis 2. Elő lehet fizetni másra, pl DSL, ha elérhető. "átalakítani" nem lehet, max ha a szolgáltató portfoliót cserél.
-
mlinus
őstag
válasz
fffffffftKb. #489 üzenetére
Szia. A Diginek a kábelnete nagyon gyér. LAkcím alapján rá lehet keresni, hogy mi elérhető. Esetleg Telekom oldalán nézd meg, milyen sebességű csomag érhető el.
Alapvetően nem a sebességgel van gond, mert bár az lassú - nem okozna lagot, hanem arról van szó, hogy túl van terhelve, amin csak a szolgáltató tudna javítani. -
mlinus
őstag
egy másik topikban is irtam már, de igen, jelenleg problémás a nemzetközi elérés néhány szolgáltatónál, nekem HWR telecom van, de drávanetes hálózatot használja szóval nekem se megy a külföld.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest