Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Játékos

addikt

Sziasztok!

T-home-os internettel kapcsolatban kerestem topikot, remélem, hogy jó helyen kopogtatok a kérdésemmel.
    Az az én problémám, hogy semmiképpen nem tudom konfigurálni a megfigyelő rendszert, hogy a boltban lévő T-s interneten el tudjam érni. Ha hazahozom a gépet, itt 3 perc alatt tökéletesen megy a dolog, ezért merem azt hinni, hogy nem én rontom el a beállítást.
    Kicsit konkrétabban:
    Hikvision rendszerről van szó, saját DDNS szolgáltatással, amin keresztül teljes körűen lehet vezérelni a rögzítő eszközt. Van benne egy egyszerűbb mód is (EZVIZ-nek hívják), az megy a boltban is, de ott nem lehet sok mindent csinálni, "csak" láthatóak a kamerák képei. Szóval rendben megkapja az ip-t az eszköz, helyi hálózaton tudom is vezérelni, de ha kívülről akarom elérni, akkor nem található az eszköz.
    Már a portokat is átirányítottam a gép ip-jére, de az is feleslege, mert nem megy, itthon pedig ezek nélkül is simán...
    Tehát a T-s internetben gyanítom a hibát.
    Egyébként általában milyen sűrűn kap egy T-s előfizető új IP-t? Mert én a boltban ma kaptam vagy 4-szer! :F
    Előre is köszönöm a segítséget/ötleteket. :R

Új hozzászólás Aktív témák