Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
smith81
csendes tag
Hasonló problémám van nekem is, mint az előttem felszólalónak.
Az én esetem: T-Com területen lakok / ADSL internetem van. Korábbi szolgáltatóm a Drávanet volt, semmi probléma nem volt velük. De a hűségidő lejárta után jelentősen megemelték a havidijat. Aláirhattam volna náluk még egy évre, azonban igy sem tudtak versenyképes árat adni.
Szünetmentes szolgáltatóváltással átmentem a Btelhez (Business Telecom). A szolgáltatóváltás zökkenőmentesen ment. De ezzel a Btellel a következő problémám van: az oldalak nagyon keservesen töltődnek be, vagy 10-szer rá kell frissiteni az oldalra, mire nagynehezen betöltődik. Különösen az emailszolgáltatókkal van gond. A Hotmailbe be se tudok lépni, a Yahoo Mail is nagyon lassan töltődik, a freemail egyáltalán nem, a freemail szimpla (nagyon lassan) mukodik, a Vaterat peldaul egyaltalan nem lehet megnezni.
Viszont a letöltések gyorsan (a dijcsomagomnak megfelelo sebesseggel) lejönnek.Probaltam Explorerrel, Firefoxal, Chrome-al, de semmivel sem hasznalhato normalisan a böngészés. (egyébként XP-t használok)
Újrainditottam (áramtalanitottam) a modemet (D-Link DSL-360R), de nem segit. Ez a modem a Drávanettel hiba nélkül működött.
Összesen 3 laptoppal próbáltam ki ezt a netet, de mindhárom laptopnál ugyanazok voltak a tünetek:
BÖNGÉSZÉSRE ALKALMATLAN A NET
(skype jól használható, letöltések megfelelő sebességgel jönnek, speedtest.net oldal is a dijcsomagomnak megfelelo sebesseget hozza)Mit csináljak?? Ráadásul 1 évre aláirtam a Btelhez, ugyhogy szabadulni sem egyszerű...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- XPS 9320 27% 13.4" 3.5K OLED érintő i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Macbook Pro 16" M1 Pro 2021 - 10 GPU, 16 CPU, 16GB RAM, 1 TERA SSD - garancia (12)
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Precision 7760 27% 17.3" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HP ZBook Firefly G9 - 14" hibás kijelző, i7 1255U, 16GB RAM, Nvidia T550 4GB VGA, hiányos bill.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest