Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• smith81

csendes tag

Hasonló problémám van nekem is, mint az előttem felszólalónak.

Az én esetem: T-Com területen lakok / ADSL internetem van. Korábbi szolgáltatóm a Drávanet volt, semmi probléma nem volt velük. De a hűségidő lejárta után jelentősen megemelték a havidijat. Aláirhattam volna náluk még egy évre, azonban igy sem tudtak versenyképes árat adni.

Szünetmentes szolgáltatóváltással átmentem a Btelhez (Business Telecom). A szolgáltatóváltás zökkenőmentesen ment. De ezzel a Btellel a következő problémám van: az oldalak nagyon keservesen töltődnek be, vagy 10-szer rá kell frissiteni az oldalra, mire nagynehezen betöltődik. Különösen az emailszolgáltatókkal van gond. A Hotmailbe be se tudok lépni, a Yahoo Mail is nagyon lassan töltődik, a freemail egyáltalán nem, a freemail szimpla (nagyon lassan) mukodik, a Vaterat peldaul egyaltalan nem lehet megnezni.
    Viszont a letöltések gyorsan (a dijcsomagomnak megfelelo sebesseggel) lejönnek.

Probaltam Explorerrel, Firefoxal, Chrome-al, de semmivel sem hasznalhato normalisan a böngészés. (egyébként XP-t használok)

Újrainditottam (áramtalanitottam) a modemet (D-Link DSL-360R), de nem segit. Ez a modem a Drávanettel hiba nélkül működött.

Összesen 3 laptoppal próbáltam ki ezt a netet, de mindhárom laptopnál ugyanazok voltak a tünetek:
    BÖNGÉSZÉSRE ALKALMATLAN A NET
    (skype jól használható, letöltések megfelelő sebességgel jönnek, speedtest.net oldal is a dijcsomagomnak megfelelo sebesseget hozza)

Mit csináljak?? Ráadásul 1 évre aláirtam a Btelhez, ugyhogy szabadulni sem egyszerű...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés