Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtwys921014
lelkes újonc
Sziasztok, egy még mindig meglévő hibára keresem a megoldást.
Nos a hiba a következő, bizonyos időközönként megszakad az internet mind a Gépen(Kábel) mind pedig wifin( laptop) ledob a net, lecsatlakozik a skype, a játék kidob vagy 1-2 seces laggom van a sTream(OBS) szétcsatlakozik, tehát egyszerűen megszakad az internet, bal asló sarokban az asztalon nem vált az ikon , de gondolom csak azért mert a szakadás egy bizonyos ideig tart. Amit csinált már a szolgáltató, Modem csere, kábelezés csere, erősítők stb mókoltak már pár dolgot, amit én tettem, Új rendszer, de gondoltam semmit nem ér , mivel a wifi is szakad, továbbá kábelcsere, driver frissítések, de a hiba valahol a modem előtt van, ami fura átmentem egy ismerőshöz 20 méterre van, és ott hibátlan, rámértem pingplotterrel és semmilyen piros csík nem jön, olyan mintha valami zavarná a jelet, vagy túl lenne terhelve stb, nem értek hozzá sajnos. Mellékeltem néhány képet. Információként.
Várom a kérdéseket észrevételeket.
Az internet 500/20-as Albérlet. Koax kábelen jön be. onnan ketté tv illetve a modem felé. Nem használom csak a gyári modemet. Ami egy Arris 1652S Gyártmány.
Amit még tenni fogok, az egyik szomszédomnál megnézem miújság, ha ott is ilyen adatokat mutat a pingplotter akkor itt a hiba a tömbben.(ez csak saját vélemény) Gondoltam még arra , hogy esetleg szarul van belőve az Admin része a modemnek de ott nem tudom mit tudok variálni. Képek lentebb.
https://prohardver.hu/dl/upc/2019-04/24/780176_cqdlezpgjjmyv9jr_555555555555.png
https://prohardver.hu/dl/upc/2019-04/24/780176_blnnyicil12ymtf8_prtele.png
https://prohardver.hu/dl/upc/2019-04/24/780176_z0zrffbrjbr5w2nl_hhhhhhhhhhhhh_2.png
Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Fűnyíró topik
- Futás, futópályák
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- Samsung Galaxy A 41 mobiltelefon
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Üzletből, garanciával,Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 /i5-11gen/16RAM/512SSD/ újszerű állapot/magyar bill
- Intel I7-6700 / Akciós Ár!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest