Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
Közben változtak kicsit a dolgok:
Ügyes emberkék csináltak sok okos dolgot a linux-os oprendszerhez:
webböngésző, képformátum váltás szabadabban, hozzáférés a tv adattárához, stb.Én szerencsére nem frissítgettem a tv szoftverét, így minden extra dolgot tudok használni.
(Egyébként a frissítések semmi új dolgot nem hoztak, ahogy olvasgattam.)
A legújabb hivatalos firmware letiltja a tv buherálést, erre figyeljen oda az aki ezen gondolkodik.A webbőngésző nagyon bejön, annak ellenére, hogy kicsit macerás a szövegbevitel a távírányító számbillnetyűivel (elvileg pc-s egeret/billentyűt is fel lehet vele ismertetni, de én még nem próbáltam), viszont lehet kedvencekbe menteni, meg az előztményeket is elmenti -így azért sokkal könyebb a navigálás.
Filmnézéshez inkább áttértem a vinyó bedugáshoz. Gyorsabban kezeli a médiákat. Főleg a filmekbe való beletekerés lett így sokkal egyszerűbb!
Sajnos DTS támogatás nincsen (csak a "C" sorozatban van).
Nem is tudom mi lenne jobb: C650 DTS-sel, vagy B650 mint most, de itt van web??? -
Babs
csendes tag
Sziasztok,
Több problémám is lenne egy LG BD-370-el.
1. Internet connection. A lényeg az hogy digi netem van, ami a PC-n úgy mködik, hogy be kell írni a user id-t és a password-öt és csatlakozni kell a netre.
Ezt hogy oldom meg a blu ray-en? Ott nincs ilyen setup lehetőség és kettő közül választhatok:
- dynamic ip
- static ip
Dynamic-al semmi nem történik.
Static mobe-ban minden féle kérdéseket tesz fel:
- Ip address
- subnet mask
- gateway
- DNS serverHogy tudom összehozni?
2. MKV probléma
Valamelyik mkv-t tökéletesen lejátsza, valamelyik kockázódik mint az állat. Ez most a group által kiadott release-től függ (szarul lett tömörítve), vagy esetleg mástól?
Az immerse kiadások azok mindig rosszak...3.USB-n elvileg azt írja, hogy csak FAT-os adattárolót ismer fel, magyarul akkor a 4 gb-nál nagyon file-ok nem fogja beolvasni? (ezt még nem próbáltam).
Köszi előre is a segítségeket!
Üdv,
Babs -
suste
veterán
Samsung B650:
Böngésző sajna nincsen benne (remélem egy frissítéssel majd lesz).
Időjárás, meg Yutube van, én nem nagyon használom...
Viszont ami miatt ezt akartam, az a DLNA. Net kábel bedug, otthoni gépekre (asztali+laptop) feltelepít a Samu megosztó progi, és már játsza is a filmeket amiket megosztasz. Divx, mkv, + feliratok, szinte mindent támogat. Sajna a DTS hangot nem.
Végre nem kell kiirogatni a filmeket, és a pc-ket sem terheli. -
Mozso26
senior tag
Itt van egy ujabb szuper lejátszo az Lg mühejéböl.Az ára elég borsos de mpeg tuner is van benne igy digitális adást is tud rögziteni és gyárilag 250gb winyoval jön házhoz.Még nem rágtam át magam a cikken de nagyon jonak tünik , amit igy elsöre nem találtam az a torrent kliens , ettöl fügetlenül lehet azt is tudja majd kijavitanak a szakik.
-
Overdose.
csendes tag
Az Egreat M34A teszt gondosan elhallgatja, hogy kapunk-e a géppel vinyót vagy sem, ez alapvető informácó lett volna, egyébként meg dicsérik a tesztben az ár-érték viszonyát, miközben árat meg sem említenek...
Szóval kb. 250$ a készülék meztelenül, miközben nagyjából ugyanennyi az Ultio MX-800HD
1 terabájtos merevlemezzel... -
Mozso26
senior tag
Az egreat m34a-rol tudna vlaki mondani pár szot aki ilyet használ.Jo árban adják és mindent tud ami elvárhato egy ilyen masinátol.
-
Overdose.
csendes tag
*
*
*
*
Sherwood R-904N NetBoxx, 7.1-csatornás AV receiver amely úgy néz ki, több mint egy beltéri egység. 7x100 Watt RMS AV receiver, + internetes média streamer. Támogatja a Dolby TruHD és DTS-HD Master Audio, DTS 96/24, Neo 6 Cinema, Dolby Digital és Dolby ProLogic IIx, valamint gyakorlatilag minden népszerű audió és videó codec-et. Képes CinemaNow, a YouTube, és SHOUTcast audio "internetes rádió" állomások lejátszására is. Három HDMI 1.3 csatlakozóval rendelkezik. -
Mozso26
senior tag
Wd TV-2 pár honapon belül Dlna-val és ethernettel.
-
Overdose.
csendes tag
Igen, és úgy néz ki, minden a TV-be fog költözni. Kár hogy a valódi böngészőt kezelő gépek, mint a fent látott Philips eleinte aranyáron kerülnek forgalomba.
-
profilum
tag
azért beszarás hogy milyen gyorsan fejlődik a műszaki... ma már veszel egy kütyüs és majdnem mindent helyetesít
-
Overdose.
csendes tag
Philips 9000-es széria:
A Panasonic és LG modellek internetes szolgáltatásaitól eltérően a Philips Net TV megoldása a web böngészésére is alkalmas. A cég internet televízióiban az Opera böngésző módosított változata fut, így nem csak a készülékre szabott szolgáltatások (például: YouTube) érhetők el, hanem szabadon szörfölhetünk a neten. A böngészőt úgy alakították ki, hogy távolabbról, akár három méteres távolságból is olvashatók legyenek a weboldalak szövegei. A navigálás a távirányítóval történik, a webcímek beírása a képernyőn megjelenő virtuális billentyűzeten lehetséges. A PC-s böngészőkhöz hasonlóan a Net TV is lehetőséget nyújt a kedvenc oldalak elmentésére. - digiport.hu
-
Overdose.
csendes tag
Köszi az érdeklődést, kattints erre a linkre:
http://www.itechnews.net/2009/06/25/mvix-ultio-mx-800hd-1080p-hd-media-player-streamer/#more-24042
Ha lesz majd tapasztalatod hasonlóval, oszd meg velünk!
-
Overdose.
csendes tag
MvixUSA terméke, az Ultio MX-800HD támogatja a legtöbb média formátumot. 3.5 SATA merevlemezt fogad 1.5TB-ig. Ethernet LAN és WiFi csatlakozóval rendelkezik. Lejátsza az 1920×1080p Full HD videókat HDMI 1.3 csatlakozón keresztül. A lejátszó BitTorrent támogatással rendelkezik, valamint videostreaming funkcióval, a Netflix, Hulu, CBS, Youtube, CNN, ESPN és egyéb csatornákhoz. Kompozit optikai és sztereó audió csatlakozók állnak még a felhasználó rendelkezésére. USB porton külső tároló eszközökkel is kommunikál. Merevlemez nélkül 169$, 1TB-os merevlemezzel 259$ az induló ára (~34000 ill ~52000 Ft.).
Media :
Video Codec: H.264, MKV, WMV9, MPEG 1/2/4, HD Divx , Xvid, FLV, RM/RMVB Video Codec: H.264, mkv, WMV9, MPEG 1/2/4, HD DivX, Xvid, FLV, RM / rmvbVideo: mkv, ts, m2ts, mts, tp, trp, wmv, Ifo, iso, vob, dat, avi, mpg, mp4, mov, rm, rmvb, divx, xvid, flv Videó Tárolóedény: mkv, TS, m2ts, mts, tp, trp, wmv, ifo, iso, vob, dat, avi, mpg, mp4, mov, rm, rmvb, DivX, Xvid, flv
Audio: MP3, WMA, WAV, OGG, AAC, LPCM, FLAC, AC3 Hang: MP3, WMA, WAV, OGG, AAC, LPCM, FLAC, AC3
Kép: JPG, JPEG, BMP, PNG, GIF Kép: JPG, JPEG, BMP, PNG, GIF
Felirat: sub, smi, ssa, srt, idx + sub Feliratok: sub, smi, ssa, srt, idx + sub
-
Overdose.
csendes tag
Samsung b650
Tapasztalat?
LG BD390
Tapasztalat? -
Overdose.
csendes tag
Szeretném, ha a boldog tulajdonosok megosztanák a tapasztalataikat, melyik készülékkel, szolgáltatóval, milyen gyors közösségi oldalak elérhetősége, ill. a készülék milyen szolgáltatásokkal rendelkezik az internet használata vonatkozásában.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (LS28BG700EUXEN) 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG (L49CG954SUXEN) 240HZ 5K OLED GAMER ! AKCIÓ!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest