Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• suste

veterán

válasz suste #16 üzenetére

Közben változtak kicsit a dolgok:

Ügyes emberkék csináltak sok okos dolgot a linux-os oprendszerhez:
    webböngésző, képformátum váltás szabadabban, hozzáférés a tv adattárához, stb.

Én szerencsére nem frissítgettem a tv szoftverét, így minden extra dolgot tudok használni.
    (Egyébként a frissítések semmi új dolgot nem hoztak, ahogy olvasgattam.)
    A legújabb hivatalos firmware letiltja a tv buherálést, erre figyeljen oda az aki ezen gondolkodik.

A webbőngésző nagyon bejön, annak ellenére, hogy kicsit macerás a szövegbevitel a távírányító számbillnetyűivel (elvileg pc-s egeret/billentyűt is fel lehet vele ismertetni, de én még nem próbáltam), viszont lehet kedvencekbe menteni, meg az előztményeket is elmenti -így azért sokkal könyebb a navigálás.

Filmnézéshez inkább áttértem a vinyó bedugáshoz. Gyorsabban kezeli a médiákat. Főleg a filmekbe való beletekerés lett így sokkal egyszerűbb!
    Sajnos DTS támogatás nincsen (csak a "C" sorozatban van).
    Nem is tudom mi lenne jobb: C650 DTS-sel, vagy B650 mint most, de itt van web???

• suste

veterán

válasz Overdose. #2 üzenetére

Samsung B650:

Böngésző sajna nincsen benne (remélem egy frissítéssel majd lesz).
    Időjárás, meg Yutube van, én nem nagyon használom...
    Viszont ami miatt ezt akartam, az a DLNA. Net kábel bedug, otthoni gépekre (asztali+laptop) feltelepít a Samu megosztó progi, és már játsza is a filmeket amiket megosztasz. Divx, mkv, + feliratok, szinte mindent támogat. Sajna a DTS hangot nem:(.
    Végre nem kell kiirogatni a filmeket, és a pc-ket sem terheli.

Új hozzászólás Aktív témák