- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzekeresPeti
tag
Befektetnék egy kis pénzt részvénybe a lehető legkisebb költségen. Menet közben viszont összezavarodtam pár dolgon. Pl. évekig abban a hiszemben voltam, hogy BÉTán veszem az amerikei indexet követő ETF-et forintból váltva dollárért az Erste NYESZ számlámra, de lehet hogy a kettő között egy eurós váltás is volt közben, máskülönben miért lenne ott hogy EUR-ban jegyzett?
Ha így volt, jó lenne nem elkövetni még egyszer ezt a hibát. Szal valami Indexkövető ETF-et keresek, ami a lehető legolcsóbb, és ezúttal IBKR TBSZ számlára venném. Hogy melyik ország indexét követi, annyira nem lényeg, szívesen beszállok még ázsiaiba is akár. Feltéve ha olcsó a valutája forintban véve. -
SzekeresPeti
tag
Láttam egy olyan furcsaságot, hogy az egyik S&P 500 követő ETF-et euróban jegyzik a BÉTen. Tehát a magyar tőzsdén amerikai ETF-et lehet venni euróért. Ennek mi értelme? És ha megveszem akkor fizetek a forint euróra váltásáért, abból megveszem az ETF-et, az alapkezelő meg szintén az én költségemen átváltja az eurómat dollárra, hogy megvehesse az amerikai részvényt?
-
-
SzekeresPeti
tag
Sziasztok! Részvényeket szeretnék venni az IB-n. Hogy magyar, amerikai vagy eu-s, az nem számít nekem, ezért a legkisebb költséggel járót venném meg. Szendrei ádám legutóbbi összegzése szerint az amerikei a legolcsóbb, de gondolom itt valutaválási költséggel is számolni kell a magyarhoz képest. Honnan lehet megtudni, hogy az mennyi? Előre is köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nyaralás topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Autós topik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Asus HYPER M.2 X16 GEN 4 bővítő.
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest