- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigicuci
senior tag
ahh, ok értem. Furcsa volt, mert rögtön megjelent az egyenlegemen az eur mint szabad összeg, de mégse engedte elkölteni. Ezek szerint akkor ez lehetett az oka.
Automata váltással csináltam idáig de így mindig hagyott egy ~10k HUF-ot a számlán ami zavart. Nagy ráhagyással dolgozik, gondoltam hátha így megtrükközöm, de akkor hagyom az egészet így és kész.
Az elején nem jöttem még rá, hogy lehet tört részvénnyel is dolgozni, így alakult ki ez a HUF puffer, azóta nem tudom lefogyasztani.
-
Gigicuci
senior tag
Valaki tud esetleg gyorsban segíteni?
Váltottam a Currency Converter funckióval HUF-ot EUR-ra, de hiába próbálom elkölteni az EUR-t, a most már nullás HUF egyenlegemre hivatkozik, ahelyett, hogy az EUR-ból költene. Szerintem valamit nem értek. Mit rontottam el?
-
Gigicuci
senior tag
Sziasztok!
Tegnap nyitottam a TBSZ-t, ma szeretném lejelenteni a NAV-nak, de nem tudok éves vagy vagy havi activity report-ot generálni csak a tegnapit, viszont azon látszik a 25e forint megérkezésre a számlára.
Gondolom ez is megfelelő a NAV-nak, nem?
-
Gigicuci
senior tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy két IB számla között, tehát bankon belül, milyen költsége van egy eurós utalásnak?
Köszönöm!
-
Gigicuci
senior tag
Sziasztok!
Megnyitottam a TBSZ számlát, de a 25k forintot nem tettem rá rögtön, így ha jól tudom akkor egyelőre még nem aktív a számla.
Kérdésem, hogy ha hétfőn átvezetem a TBSZ-re a 25kforintot, akkor utána rögtön el lehet kezdeni használni a számlát?
Köszi
-
Gigicuci
senior tag
számlanyitás során, a sima számla mellett nyitott nekem az IB egy TBSZ 2024 számlát is. Úgy látszik a regisztráció során ezt is bejelöltem, pedig nem terveztem használni.
Kérdésem, hogy aktív-e most a TBSZ 2024 anélkül, hogy 25e forintot utalnék rá, illetve a 0 FT egyenleg ellenére is le kell majd jelenteni a NAV-nak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- AliExpress tapasztalatok
- Villanyszerelés
- Ingatlanos topic!
- Nyaralás topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest