Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbai
tag
Ma végül megejtettem a dolgot. 12:33-kor elküldtem az Erste-nek a TBSZ transzfer megbízást, illetve a befogadó nyilatkozatot. Kb. 14:50-kor már ott volt az IB-nél a pénz és vettem is belőle ETF-et már. Nagyon gyorsan összejött, persze papír nem volt rajta már csak cash.
NAV bejelentésnél azt az összeget kell beírnom, ami beérkezett az IB-hez?
-
sbai
tag
Sziasztok!
Van egy kisebb TBSZ-em az Ersténél, amit szeretnék átvinni az IBKR-hez. Csak forint átutalásról lenne szó, semmi másról. [Ezt a PDF-et küldte az Erste support] A Github-os leírásban ez nem szerepelt sehol. Szerintetek ezzel működni fog, vagy azt kellene küldenem, amit a GitHub-ra is feltöltöttek?
-
sbai
tag
Sziasztok! Első befizetés után (minimális összeg) kaptam normál számlára egy nagyon kevés IBKR részvényt. Különösebb bajom nincs vele, de ha majd csepegtet valami osztalékot, akkor gondolom adóbevallásban majd fel kell tűntetni. Ennyit meg már nem ér nekem, akkor majd inkább TBSZ-re veszek, ha akarok. Vissza lehet ezt valahogy csinálni? Mert ha meg eladom, akkor meg azért keletkezik adózási kötelezettségem.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GeForce RTX 4090 GAMING X TRIO 24GB - Friss wellness - Garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest