Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuser123
csendes tag
válasz
Janusz001
üzenetére
Februárban csináltam, rég volt, nem emléxem - de a könyvjelző még megvan.
IBKR mobile authentication transfer -
fuser123
csendes tag
válasz
Ixion77
üzenetére
Elméletileg "Client portal > Search "FYI" in search bar > FYI Settings > Settings (on the left) > turn off "Portfolio FYIs".
Ugyanezt meg lehet csinálni TWS-ben is. Az FYI menüsorban van fogaskerék...
(Én azért nem kapcsoltam még ki eddig, mert nem tudom, hogy mi egyebet kapcsol ki... :/) -
fuser123
csendes tag
Pénteken EUR eszköz eladása után rögtön (1 perc múlva) sikerült az eladási összeg erejéig USD eszközt vennem szimpla orderrel, automatikus konverzióval: $-ra kellett csak átszámolnom, majd a darabszámot megadni az orderben.
Ugyanez ma nem megy. Az eladás utáni összeg (EUR) "settled" az Account szerint (TWS), mégis "insufficient settled cash"-re panaszkodik... Kezdem nem érteni.
Ötlet? -
fuser123
csendes tag
15-én kaptam először 2024-es adókimutatást a főszámlámra vonatkozólag. Ma megint fogadott egy. A kettőt összevetve kiderült, hogy az elsőből pár tételt kihagytak (nem néztem végig, a második hiányzó tétel után feladtam).
-
fuser123
csendes tag
Dec. 2. óta (mai nap különösen) rendszeresen dobja a kapcsolatot a TWS nálam - naponta többször, szinte már-már folyamatosan (Telekom; 1Gb). S hiába veszi fel újra, a piaci adatokat is csigalassúan tölti be/jeleníti meg.
Érdeklődnék, hogy másnál is hasonló-e a helyzet? (Ha nem, akkor valszeg' nálam lesz a probléma...)
A visszajelzéseket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ötlet?