- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Én a havi konyha költéseket is a Revo-ról intézem, hó elején feltöltöm a büdzsére szánt kerettel és azzal fizetek boltban, neten (be van téve Google Wallet-be és NFC). Szóval nem ez az egyedüli tranzakcióm, rendszeresen használom akárcsak egy fő bankszámlát. Netes előfizetések is mennek rajta, időzített deviza váltások vannak beállítva, stb. Annyira nem nehéz ezt kivitelezni. Igazság szerint annyira megszerettem hogy az OTP mobil app-ot alig használom már bármire
Most már 1+ éve így csinálom (akkor szoktam rá mikor az OTP számlacsomag váltás valami nevetségesen sokáig tartott és bankkártya nélkül maradtam hetekre), IBKR utalást pedig év eleje óta végzem rajta keresztül, eddig nem szóltak még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest