- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
Én eddig csak a webes felületet használtam, de találkoztam már ott is olyannal hogy egy adott piacon (talán GETTEX?) tudtam hogy kapható az adott termék, mégsem volt a listában, így kénytelen voltam máshol venni. Furcsálltam is, hogy az IB-nél is előfordul ilyen. De ezek szerint lehet hogy a mobilos alkalmazásban meg feldobta volna.
Amúgy igen, van amikor direkt egyik vagy másik piacon veszem a terméket, mert mondjuk valahol kisebb a spread, vagy olyan valutában van amelyik nekem van épp, így könnyebb vele számolni.
De a letölthető trade visszajelzésnek (ami van a KH-nál, Erste-nél is) a lényege számomra az hogy lementem, és vissza tudom nézni később hogy mit mikor hol hogyan csináltam.
Az is meglehetősen zavaró, hogy a trading felületen nincs kijelezve hogy milyen pénzeszközben van az adott érték (Ft/Eur/Usd/stb.). Ez teljesen érthetetlen számomra hogy miért van így.
Aztán jön még a különböző tőzsdékIB-s
elnevezése, amitől szintén hülyét kapok. Gyakran még rákeresve se jövök rá hogy egy adott rövidítés melyiket is jelenti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest