Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gerner1
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pictigjis
őstag
ez a tapasztalat érdekes kérdés amúgy. én például még korábban kértem engedélyt veth/vbtc trade-ekhez, amihez egy elég komoly kérdőívet dob fel a rendszer leverage trading témában, de olyan kérdésekkel is, amikhez igazából semmi köze egy etn-nek. nem akartam én olyanba fogni, amihez már tényleg nem értek. ennek ellenére kinyomtattam magamnak egy 8-9 oldalas leírást, elolvastam, tanultam, de még így sem lett hibátlan a teszt. legalább azt megengedte az algoritmus, hogy saját felelősségre bekapcsoljam
redditen is írták már páran, hogy bizonyos helyzetekben furcsán és elég korlátozóan viselkedik az ibkr. de köszi, hogy szóltál, így már nem fogunk meglepődni, ha velünk is megtörténik
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest