Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoo8800
veterán
válasz
Giggles
üzenetére
köszi a tesztet, ahogy látom nem kell sz@rrá húzni a kis wolfot, hogy kihajtson egy 4850-est FC2 alatt

OFF: amit írtál, az nem OFF, mehetett volna ONba is
(#6659) syC
sokan 32 bitesben is beleteszik a 4 giga RAMot, meg lehetne XP és 7 64 bit is
(#6662) D@ni88
valós 1,35V-től még nem lesz baj
(te lemásoltad a konfigom?
) -
zoo8800
veterán
válasz
Giggles
üzenetére
Nem, a CPU-z a valos orajelet olvassa be, tehat mindket sort.
A procifesz, amit a CPU-z mutat, az a drop utani, valos fesz. Nem az, mint amit a BIOSban adsz.
(#6296) darál0w
ugyan mar, ilyenekre ki figyel?
ja, es nekem semelyik progi se irkal ki hulyesegeket, tehat erdekes
par progi a max szorzot nezi a valos helyett, ennyi
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Giggles
üzenetére
A realtemp jó értékeket mutat elvileg. Viszont van 1-2 érdekesség, pl: Cpu-z-ben nem írja a feles szorzót, coretemp-ben meg igen, és Cpu-z-ben most hirtelen 1,216V lett, ami az előző 1,088V-hoz képest kicsit nagy ugrás.
Nézd meg, hogy Bios-ban Manual-on van-e a System Voltage Control. Ha auto-n van, akkor attól ugrál így. Állítsd Manual-ra. -
vzsryl
nagyúr
válasz
Giggles
üzenetére
Hát így alapjáraton szvsz. jó 10fokkal hűvösebb kéne legyen. Legalábbis nekem 30fok környékén mozgott úgy, és terheléssel ment csak 40fok fölé.
Légyszíves küld rá a prime95-öt úgy 20 percig, aztán küldj arról is print screen-t.
Ja, és mindenekelőtt RealTemp-ben állítsd be a TJmax-ot 100-ra. -
-
kriszbon
őstag
válasz
Giggles
üzenetére
Én ezzel teszteltem ki a procit, hogy mennyit megy stabilan értelmes fesszel, és azt állítottam be a bioszban! Utána jöhetett a többi állítgatás próbálgatás vele, hogy mennyit megy még a proci és milyen fesszel, ha valami gáz van(kifagy, újraindul akármi) akkor nincs gond mert azzal a beállítással indul a gép, ami a bioszban be van állítva, és tuti hogy jó! Használni is szoktam, ha kell egy kis plussz még, mivel már tudom hogy mit mennyire állítsak, és ha úgy is marad, nincs semmi, mert a következő indítás a biosz szerint megy(winnel együtt indulás kikapcsolva) Szerintem hasznos kis progi

-
vzsryl
nagyúr
válasz
Giggles
üzenetére
1. ARCTIC COOLING Freezer 7 PRO vagy COOLERMASTER Hyper TX2
2. 3,5Ghz-en még a HD4870-et is simán kiszolgálja. Én a Vapor-X-es HD4850-et venném a helyedben, mert kicsit erősebb kártya és sokkal jobb a hűtése. Igaz, hogy a HD4770 tuningban odaveri a HD4850 alapjáratát, de az utóbbit is lehet tuningolni.
3. Az Enermax tápok tudtommal nagyon jó minőségűek, tehát a 350-es is elég kell legyen. De ha már nagyon régi és esetleg nem bízol meg benne annyira, akkor 6-8k-ba belefér egy FSP 350PNF, ami simán kiszolgálná ezt a konfigot.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen házat vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Razer gamer szék
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)