Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
lizakattila
üzenetére
Én még ilyet nem láttam, eleve ha bios rosszul detektálja, sw se fog jobbat mondani mert onnan szedi az infot közvetve. Amit a bios normal fesznek megad az a VID, oszt' pont

Mad_001: Kezdetnek jó, orthos vagy prime legalább 1 óra, 10 perc az semmi. 13-as szorzóval számolnak, azért látnak 3250-et. Milyen hűtőd van? Gyárival is soknak tűnik.
-
Mad_001
csendes tag
válasz
lizakattila
üzenetére
Sziasztok!
Először is meg szeretném köszönni mindenkinek, hogy ilyen gyorsan válaszoltatok!
Átállítottam mindent amit írtatok:
Először 12x250 re állítottam a procit, a ramot 3.33ra (5-6-6-19 et mutat a CPU-z) és a cpu feszültségre nekem a BIOS és a CoreTEmp is 1,2875Voltot írt ki úgyhogy arra raktam. Így szépen ment is 3GHZ-en 12 percig teszteltem Orthosal és nem volt semmi hiba. Zárt házba 62C-ra ment fel a hőmérséklet. Ami egyedül furcsa hogy az ortos és a prime is 3250 (250*13) ír ki viszont az everest és minden más csak 3000 (250*12). De utána láttam hogy amikor lejjebb vettem akkor is az orthos és a prime is maradt ezen a 3250Mhz-n úgyhogy ez valószínü téves.
Most egyenlőre kicsit visszaállítottam 2750 (11*250)-ön megy, így is teljesen stabil viszont így csak 58 fokra megy fel zárt házba azért ez barátságosabbnak tűnik és egyenlőre még ez sincs kihasználva. Alaphelyzetbe így most 1500 (6*250) re veszi vissza az energia takarékos üzemmód.

Annyit szeretnék még kérdezni hogy ha így hagyom a szorzót és az fsb-t akkor minden okés? Vagy mi van akkor ha mondjuk 2800Mhz (14*200) ra raknám, esetleg valami köztes érték ami ekörül az órajel körül mozog? Vagy ez nagy hülyeség és felejtsem el?
Üdv.:
Mad_001 -
Chaser
legenda
válasz
lizakattila
üzenetére
Nem kell coretemppel nézni a VID-et, a bios automatice azt adja a procinak, ha meg már úgyis bios-ban állítgat valaki látni fogja

-
atesss
addikt
válasz
lizakattila
üzenetére
Igen, én is épp erre gondoltam.
Előszedtem egy E2140 dobozát, és megnéztem azon hogy van, és igen, az Intel honlapja alapján jónak tűnik az elméleted.
E2140: [link]
Itt is SLA93-al + BX80557E2140 Ordering / PROD CODE-al csak egy proci van.Most már csak az a kérdés, hogy lehet-e itthon kapni ilyen procit...
Szerintetek hol lehetne erre rákérdezni, melyik kisker vagy nagyker lenne hajlandó megnézni ezt nekem ?
De megnézem ezt a Celeron E3xxx szériát, és aztán az is lehet, hogy az jobb választás. Mert van vagy 4-5e árkülönbség. Csak pont játékokban félek, hogy viszonylag nagy lesz a lassulás.
-
Gyuri27
félisten
válasz
lizakattila
üzenetére
Az intel szerint nincs celeron 3200 se. Én meg használom. Ennyit az intelről.
Magamat azért annyiban javitanom kell, hogy 5300-l már van dobozos vt-s is. 5400-ből csak tray van.
De ezzel együtt lutri. Akinek viszont fontos a vt nem engedheti meg a zsákba macskát. -
Gyuri27
félisten
válasz
lizakattila
üzenetére
Ne vezzessünk félre senkit. Az 5300-5400-ből valóban kapni vt-s verziót is. A probléma az, hogy itthon még nem láttam. Azek a verziók csak tray kiszerelésben léteznek. Gondolom mind megy is az oem partnerekhez. Ha biztosan vt-s procit akarunk akkor 6300-t kell venni, de ez drága, vagy az új cerkát.
-
Zefír
őstag
válasz
lizakattila
üzenetére
Jah igen annyit akartam írni
1.175v a vid , most jött meg alap még csak most jött a postás, most rakom össze a gépemet, -
Chaser
legenda
válasz
lizakattila
üzenetére
Mert a GB az GB, én se tudok elszakadni tőle

#7957 EarL 007: Létezik, ettől még nem antituning
Teszteltem pár procit, soknak könnyedén kis feszen megvan 3.5-3.7G, de 4-hez jóval több fesz kell, volt olyan ami 1.26-on 3600-ot ment, de 1.4 nem volt elég neki 4G-hez stabilan. -
Lacpac
őstag
válasz
lizakattila
üzenetére
Nekem 1066-os Kingmax (p31-ben 1200 fölött ment) nem tudtam 960 fölött járatni 965p-ben.
A jelenlegiek is megállnak ott, tehát szerintem a lappal van gond. Az is lehet hogy csak az enyém kényes ennyire. -
válasz
lizakattila
üzenetére
Lacpacnak 956-ös lapja van, kérdezd meg őt, hogy tuningolt-e már.
-
DuplaZso
aktív tag
válasz
lizakattila
üzenetére
Szervusz !
P43-ast hogyhogy le akarsz passzolni, és mi bajod a jelenlegi lapoddal ?
965-ösnek még valóban nem volt annyira biztos a memóriakezelése magasabb frekvenciákon, bár annak idején érdekes volt számomra, hogy a P35-ösökkel történő összevetéseknél egy-két tesztben jobban szerepelt a korábbi északi híd. Bár meglehet, ez csak az akkori, még kiforratlan P35-ös bioszoknak volt köszönhető.
Ha a leendő lapoddal az ötkettest akarod használni, ahhoz a kis fogyasztása miatt nagy valószínűséggel felesleges a komolyabbnak tűnő tápkör. Aztán hogy kapcsolástechnikailag valóban úgy van-e megoldva, hogy plusszt jelent a tápellátásban a körök számának növelése, azzal kapcsolatban elég szkeptikus vagyok.
Mivel az 5200-asnak a két mag miatt eleve jóval kisebb a memóriasávszélesség-igénye, mint az annál többet tartalmazó rendszerekben, a memória magasabb órajelen járatása leginkább csak a szintetikus tesztekben érhető tetten. Valós alkalmazásoknál mondhatni elhanyagolható.
Reméljük akad valaki, aki be tud számolni utolsó kérdéseddel kapcsolatban (engem is érdekel), bár akinek 965-öse van, nem rémlik, hogy láttam volna E5200-assal használnia azt.
-
válasz
lizakattila
üzenetére
Mármint P35-öt vagy _31-et választasz? Csak azért, mert zoo8800 2 lehetőséget is írt.

-
zoo8800
veterán
válasz
lizakattila
üzenetére
Álítólag nem szereti az 1066-oa RAMot, de ezt csak olvastam, nem tapasztalat.
Szvsz P35-öst vegyél, ha komoly lap kell. Különben G31, E5200 alá nem kell jobb
-
mycso
veterán
válasz
lizakattila
üzenetére
Hát igazából nekem egy problémám van vele, bármit állítok-csinálok a ramom (2x2GB cl5 Kingmax DDR2-800) nem megy 800MHz felett....ha 800 feletti frekit állítok akkor nem indul.
P35-ben ment a ram 800 felett. Ebben a lapban viszont a procim megy sokkal jobban
Csak mondom rakok már a ramnak is egy kis MHz-et, de hiába állítok bármit, feszeket is, nem igazán hatja meg: vagy 800MHz vagy semmi.
-
fantazyy
csendes tag
válasz
lizakattila
üzenetére
és meddig kell futtatnom ezt a prime 95 blend tesztet ?
mert másfél órája semmi hiba min 48 max 54 fok közt ugrál -
LLKobe
veterán
válasz
lizakattila
üzenetére
Igen, megtaláltam, köszönöm. Azóta rájöttem a megoldásra: kiszedtem a procit, visszatettem CLEAR CMOS, és most minden a régi.
Nem kicsit izzadtam le, uh most iszok vmi alkoholost és rápihenek

-
Dark KillerX
addikt
válasz
lizakattila
üzenetére
Gratula.

Úgy néz ki 1,26-1.27V-tal is stabil 3.4Ghz-en,bár ezt 100% nem jelenthetem ki,amit tudok,hogy kb. 2 órát játszottam egyfolytában a Crysis-sal,és a GTA4-gyel,és nem lépkedett ki,és nem volt semmilyen anomália.Szal egyenlőre jónak tűnik.

-
Dark KillerX
addikt
válasz
lizakattila
üzenetére
Hallod fater sikerült a BIOS frissítés
.Itt a kép 1.3V-tal 3400MHz-en[link],most jön egy kis játék(GTA4,Crysis),prime-mal még nem merem a gyári hűtés miatt,de ha jön az új(OCZ,AC7,Hyper TX2) hűtő remélem lesz ez még jobb is.

-
Dark KillerX
addikt
válasz
lizakattila
üzenetére
Úgy döntöttem,hogy úgy is készülők venni egy OCZ Vanquisher hűtőt[link],akkor majd a hűtőcserével együtt a BIOS frissítést,is egy ismerős boltossal csináltatom meg.

És tényleg még egyszer köszönöm a segítségedet.

-
Dark KillerX
addikt
válasz
lizakattila
üzenetére
Itt az everest kép.[link],ami ugyanazt mutatja,mint a Cpu-Z,azaz a fesz értékek változatlanok maradtak.
Szal sztem tuti az alaplap a ludas,mert azért 1.2V az nem 1.25V
,úgyhogy marad a Bios frissítés,de azt meg még sose csináltam.
Ha visszaviszem a szervizbe,ahol vettem,szted mit mondanak arra nekem,hogy egy újabb BIOS kellene a lapomra,mert én nem merem megcsinálni tényleg,még MSI Live Update-n se,pedig az egyszerűnek tűnik. 
-
belaazallat
addikt
válasz
lizakattila
üzenetére
Hali!
itt a válasz: [link]
-
Möhe
addikt
válasz
lizakattila
üzenetére
kööössz

zoo8800: neked is

-
szasanyi
félisten
válasz
lizakattila
üzenetére
Köszi, éppen ilyesmire gondoltam!
Megjött ma a VGA-m is, úgyhogy ki is fogom próbálni, mert az E5200 alapon gyengus hozzá.syC: nem. PCIe freki, FSB, RAM beállítások manual, de CPU fesz AUTO beállításon volt. Így el sem indult.
-
syC
addikt
válasz
lizakattila
üzenetére
Uhh, részvétem :S
-
válasz
lizakattila
üzenetére
Erre csak annyi, hogy az aláírásomba hirdetett gépben a winyó 1x hagyta el a házat, akkor is becsomagolva mert partícionáltam és lementettem az adatiait, én nagyon nem szeretek kiszedni semmit senkinek.

-
válasz
lizakattila
üzenetére
Nekem is döglött és nincs miből újat venni, vagyis van, de nem akarok gagyit!

-
válasz
lizakattila
üzenetére
H h ennél a kategóriánál kötöttél pl te ki? Én ezt a P43-as gépet netre vettem (+ majd win7) le, fel se merült kb 1 héttel ezelőttig h játék is lesz rajta.

-
darál0w
Jómunkásember
válasz
lizakattila
üzenetére
nekem 1-2 fokkal alacsonyabb 3500 1.29Von

-
válasz
lizakattila
üzenetére
Nekünk is P43-DS3L van, 1.3xxv-os viddel az E5200-es 37 idle!
Semmi cicó fel a paszta durván, rá a gyári hűtő és ON. 
-
fagy53
nagyúr
válasz
lizakattila
üzenetére
Háát, a tuninghoz nem lehet mit szólni, reméljük a legjobbakat, a hőmérséklet meg attól függ, hogy a lap hogyan olvassa ki a szenzorokat. Lehet, hogy magasabb értékek lesznek, de az is lehet, hogy nevetségesen alacsonyak.
Majd ha összerakod kiderül, az én PQL-E-m ebből a szempontból jól vizsgázott, talán csak az volt a meglepő, hogy egy kicsit más VID-et olvasott ki a prociból, mint a Giga P35. 
-
syC
addikt
válasz
lizakattila
üzenetére
Szerintem az átlag az a 3.5 - 3.6 ghz és 60 fok terhelve, de ez csak becslés

-
válasz
lizakattila
üzenetére
Indulj ki abból h a nagyobb cpu-k ezereszer melegebbek és mennek, le se merem írni én mennyivel megyek.
-
Dave™
nagyúr
válasz
lizakattila
üzenetére
Van egy rakat hőmérséklet adat, csak használd a keresőt. Amúgy jó eredmény.
-
fagy53
nagyúr
válasz
lizakattila
üzenetére
Szerintem ezek nagyon jók, pláne most. Függ a külső hőmérséklettől, a ház szellőzésétől, a hűtőtől, órajel és a fesz. Nekem kisebb órajelen és feszültségen ennyi, kb.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
lizakattila
üzenetére
Köszi, jól tudod sztem.

-
vzsryl
nagyúr
válasz
lizakattila
üzenetére
Kicsit összezavartál most, sry.
Tehát ez a sárga a jumper: [link] ?
Vagy az ennél jóval kisebb kis fekete izé?Ha nekem előbb meg lesz a kártyám, akkor majd küldöm a teszteket (tunig, teljesítmény).
-
vzsryl
nagyúr
válasz
lizakattila
üzenetére
Hát még két hét mire visszakapom a gépet, mert ha minden rendben meyg a ram garizással, akkor rendelek bele egy HD4830-ast vagy HD4770-est, és a boltossal rakatom bele. Nem akarom hogy kötekedjen utólag...
Az a kis fekete pöcök a jumper? Én azt hittem, hogy az egy kicsivel nagyobb ilyen színes műanyag cucc, amit tegnap be is linkeltem.
-
bakosgabor57
őstag
válasz
lizakattila
üzenetére
Sztem nincs értelme időt pazarolni rá,nem ez alapján fog kiderülni melyik mit tud.
-
bakosgabor57
őstag
válasz
lizakattila
üzenetére
Ezek szerint az enyém Costa Rica-i bevándorló(3)
És még mindig nem értem,mi köze az FPO-nak a tuning teljesítményhez,de úgy látom más sem,csak dobálóznak az FPO-kal.
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
válasz
lizakattila
üzenetére

-
vzsryl
nagyúr
válasz
lizakattila
üzenetére
Hát azt a darabot jobban eltalálták, de újabb is 4 héttel, mint az enyém. Úgy tűnik fejlődnek Közép-Amerikában is.
Grat!
oliba: 1,36V valós feszültséggel még biztos, hogy nem degradálódik.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
lizakattila
üzenetére
Úgy nézem a Sandokanok jól nyomják ezt a procigyártás témát.
Nekem egy ámígóm van, 3844A781. Alapfeszen még a 3,2-t se viszi. De 1,296V-al megy neki a 3,5Ghz, aminél nekem nem kell több.
Ja, és könnyű lehűteni is. Adhatok én 1,4V-ot is, nem megy ez 65fok fölé.
-
bakosgabor57
őstag
válasz
lizakattila
üzenetére
De köszi. -
emre
veterán
válasz
lizakattila
üzenetére
Na van újabb eredményem:
4Ghz = 12,5x320@1,25Vcore (bios)
Lap: P35 DS4
Bios F13C
FPO: Q831B298Szintem magasabb értékeket nem próbálok meg ugyanis a 80C-fokos procit nem szeretem. Hűtő cserét pedig nem tervezek a fekvő házikóm miatt, ugyanis ebben a méretben ami ide elfér a CM GeminiiS-nél nem találok jobbat. (ezért a pénzért)
Egyébként ment tovább a teszt (kb. 25 perc), de a megnövelt terhelés miatt a hő felment 90 közelére és lelőttem (amíg a hsz.-t írtam) -
zoo8800
veterán
válasz
lizakattila
üzenetére
#5785: elkezdtem írni a hsz-t, aztán lett egy kis melóm, le kellett mennem a pincébe a munkahelyen. 20 perc múlva jöttem vissza
#5799: írtam, hogy DRAM
SB, és a (kettőspont)F-t átalakította a motor
-vé.
#5801: #5799 érdekességét észrevéve nekiálltam szerkeszteni, ez lett belőle
-
zoo8800
veterán
válasz
lizakattila
üzenetére
SZép
Ma talán én is kiprájmolom a 4Ghz-t. 1,45-ön talán
Úgyis benne vagyok a bűvészkedésben
Max FSB?
-
válasz
lizakattila
üzenetére
Asszem Bakosgabor procija is pont ugyanitt ment 4GHz-et. Véletlenül nem ugyanaz az FPO-tok?

-
kriszbon
őstag
válasz
lizakattila
üzenetére
Hát ez is megy aztán szépen grat hozzá
Bezzeg az enyém 3.5-öt 1.296 v.-al megy stabilan, akárcsak vzsryl kollégának
Az felett már kell neki pakolni a feszt rendesen, de nem gond, jó ez így is 
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
lizakattila
üzenetére
szép ez élet arrafelé

+200mhz az enyémtől

-
zoo8800
veterán
válasz
lizakattila
üzenetére
A max FSB-t pár perc alatt kivégzed
400-tól érdekel. -
zoo8800
veterán
válasz
lizakattila
üzenetére
Na ez egy normális proci
Enyémet komoly 50 MHz-cel veri azonos feszen
-
kriszbon
őstag
válasz
lizakattila
üzenetére
Köszönöm, akkor talán mégsem vagyok akkora ökör, bár másnak lehet ettől eltérő véleménye
Az eredményeket itt mindenki előszeretettel fogadja, főleg ha húzós![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
lizakattila
üzenetére
340 környékén a legtöbb eldobja magát. zoonak sikerült 400akármennyit kicsikarni belőle. a 2. procc amit ezután láttam még az 375öt ment. szal igencsak nagy a szorás.
azért is ilyen kíváncsi mindenki
-
vzsryl
nagyúr
válasz
lizakattila
üzenetére
Ide közösbe azt írd, hogy max. 340-es FSB-t tudsz kicsikarni belőle. PM-be meg írd le nekünk, hogy valójában mennyi. zoo nem tudhatja meg, ha több az övénél.

-
zoo8800
veterán
válasz
lizakattila
üzenetére
még egy max FSB-t nézel a kedvemért?

(#5576) CHIPman
sokan szeretik az ABIT lapokat
hogyhogy nem lehet alulfeszelni?
(#5579) vzsryl
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
lizakattila
üzenetére
ennyin megy nekem is is biztosan állíthatom neked, h mindenre elég. a különbség csak annyi, h nekem ezt +0,09Val viszi
de nem panaszkodom.
fireproof nekem is ua. a lap.
3500mhzre menj, az a legtetszetősebb
majdvzsryl segít. továbbadja , amit tanítottunk neki
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dave™
nagyúr
válasz
lizakattila
üzenetére
IBT-vel teszteld, mert az gyorsan kidobja ha gebasz van, ráadásul nem is kímél semmit sem
3,33-at szinte biztosan vinni fogja 1,2 környékén. -
bolcsodal
addikt
válasz
lizakattila
üzenetére
Maradj 1.3V valós fesz alatt szerintem.
-
zoo8800
veterán
válasz
lizakattila
üzenetére
Az Intel szerint 1,45V-ig nem lesz baja. Én 1,36V fölé nem mennék, az a max VID. Egyébként nem érdemes nagyon meghúzni a procit, kevés teljesítménytöbbletért nagyban nő a fogyasztás.
De Dave™ gyorsabb volt
-
Dave™
nagyúr
válasz
lizakattila
üzenetére
1,36V elvileg 24/7-re, hogy megéri-e, az már más kérdés. Befektetés/telj. hozam tekintetében inkább olyan 1,25-ig reális szerintem, a legtöbb itt még megy 3,5-öt (de 3,33-at szinte biztos). Ha tovább növeled, 5-10% plusz teljesítményért mondjuk plusz 20-30% fogyasztással és hővel kell számolni.
-
válasz
lizakattila
üzenetére
-
Dave™
nagyúr
válasz
lizakattila
üzenetére
Adj neki IBT-vel aztán kiderül. Azt azért vedd hozzá, hogy 1,3V felett fogyaszt, mint a kismalac.
-
zoo8800
veterán
válasz
lizakattila
üzenetére
nekem 1,38V-n rendszerstabil a 4GHz, de még 1,44-en sem prime stabil.
-
syC
addikt
válasz
lizakattila
üzenetére
320FSB 12.5 szorzó, 1066 ram

-
válasz
lizakattila
üzenetére
12,5*320, mást nagyon nem tudsz mert wallosak a procik...
Esetleg 12x334, de inkább az előbbi.
Meg ha megkérhetlek, egy 9x334 SuperPI 1M screenshotot adnál?
@bolcsodal a te procid mikori? -
bolcsodal
addikt
válasz
lizakattila
üzenetére
Szerintem először nézd meg 10x300-as FSB-n (valós 1.3V-on). Osztó mindegy, a RAM-jaid menjenek rajta. Ha elindul király vagy.
Próbáld feltolni 12x-re, vagy 12.5x-re a szorzót. Ehez lehet komoly feszeket kell emelned majd.
Ha ezzel megvagy leveszed 6x-ra a szorzót és 10-esével emeled az FSB-t, amíg bírja (itt is kívánni fogja a feszt). Ekkor megvan a max FSB. Esetleg max FSB-n megpróbálhatsz szorzót emelni ha elég bátor vagy.
Nálam 320x12 Valós 1.36V-on sem volt Prime stabil, amihez a BIOSban jócskán 1.43V-ot kellett adnom a proccnak. Ekkor már eléggé melegedett így kibékültem a 11x320-al egyenlőre...
Fireproof: Változó. Átlagban 3.5-3.6GHz 24/7-re már komoly eredménynek számít.
-
válasz
lizakattila
üzenetére
4GHz 1.35V-ot nézd meg légyszi.
Nekem is kéne egy ilyen proci, csak egyelőre nem tudom miből
-
bolcsodal
addikt
válasz
lizakattila
üzenetére
Jaja..ideje megkenni a száját 1.4V-al!
Ha hisztizik nem lesz jó asszony az biztos... -
Dave™
nagyúr
válasz
lizakattila
üzenetére
ez még szűz, gyere vissza a nászéjszaka után

Új hozzászólás Aktív témák
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Mozilla Firefox
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- EA Sports WRC '23
- EAFC 26
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Teszteltem pár procit, soknak könnyedén kis feszen megvan 3.5-3.7G, de 4-hez jóval több fesz kell, volt olyan ami 1.26-on 3600-ot ment, de 1.4 nem volt elég neki 4G-hez stabilan.

Semmi cicó fel a paszta durván, rá a gyári hűtő és ON.

Az felett már kell neki pakolni a feszt rendesen, de nem gond, jó ez így is
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)