Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
válasz
JustSimple
üzenetére
Nem tudom miért szégyenlik sokan az EasyTune progit használni(hacsak azért nem mert Easy és az nem vagány úgy)
Mi a francnak repesszen a proci/ram amikor csak netezek, ha meg több kell feltolom benne amit már kipróbáltam hogy tud és már megy is annyin! Ha újraindítom, vagy mikor bekapcsolom akkor meg úgy indul amit a Biosban beállítottam! Nálam így van és működik normálisan 
zoo8800: Multkor beszéltünk róla veled és az van hogy a szorzót én nem tom állítani benne, mert az fix 15 és a PCI-t sem lehet, csak a PCI-e-t akkor tévedtem hogy még azt is lehet!
-
fagy53
nagyúr
válasz
JustSimple
üzenetére
-
zoo8800
veterán
válasz
JustSimple
üzenetére
nem hallottam még ilyenről.
-
fagy53
nagyúr
válasz
JustSimple
üzenetére
Cirmos - legegyszerűbb és legbiztosabb ha kiveszed az elemet, számolsz tízig és visszarakod. Használhatod a Manual-ban leírt rövidzár módszert is.
Én is azt hiszem, hogy a tart. bios működik. -
zso73
veterán
válasz
JustSimple
üzenetére
Nézd meg a bios verziót, mert lehet, hogy visszarakta a lap a vész bios-t. Az meg lehet, hogy régebbi a kelleténél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hyundai, Kia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Milyen autót vegyek?
- Direct One (műholdas és online TV)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Orvosi kérdések
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Autós kamera eladó
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Mi a francnak repesszen a proci/ram amikor csak netezek, ha meg több kell feltolom benne amit már kipróbáltam hogy tud és már megy is annyin! Ha újraindítom, vagy mikor bekapcsolom akkor meg úgy indul amit a Biosban beállítottam! Nálam így van és működik normálisan