Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacpac
őstag
válasz
McBJani
üzenetére
Senkinek nem megy alapon 3300-at ez a proci, ahogy elnézem..
Az enyém 3100-on megy 1,040V-al, és 3600-at alapfeszen(1,2750V Step: R0). Tovább nem néztem az alapfeszt. Ez átlagos eredménynek számít.MOD:
Most néztem, hogy a tiéd M0-ás, 1,2000V a vid-del. Viszont a beállított feszültségek elég magasak. Lehet nem voltál szerencsés a cpu vásárlásakor. -
Lacpac
őstag
Szerintem semmi baj nincs a lapommal, (Gigabyte GA-965P-S3) 500-as fsb fölött is járt már egy e6400-al, a feszt is viszonylag jól tartja.
Az hogy nem mai konstrukció... nem igazán érdekel, 775-ben már úgy sem szabad gondolkodni.
Lecserélve akkor lesz, ha beadja a kulcsot. -
Lacpac
őstag
válasz
lizakattila
üzenetére
Nekem 1066-os Kingmax (p31-ben 1200 fölött ment) nem tudtam 960 fölött járatni 965p-ben.
A jelenlegiek is megállnak ott, tehát szerintem a lappal van gond. Az is lehet hogy csak az enyém kényes ennyire. -
Lacpac
őstag
Nekem egyik mag 38, másik 41. Ha fejre állok sem tudom lejjebb vinni őket, terhelés alatt egyforma lesz a hőfok. A borda ellenben egyáltalán nem meleg, A B2-es 6300-am volt terhelés nélkül 40-42 fok, de ott meleg is volt a freezer rendesen.
Lehet hogy a hőfokszenzorokkal van gond ezeknél a prociknál? (R0) -
Lacpac
őstag
Sziasztok!
Most, hogy bejöttek az R0-ás E5200ak, megérett az idő hogy lecseréljem a 6400-at.
Volna egy pár kérdésem:
Giga 965P-s3 rev1. kezeli e az f14a-val a cpu-t.
rev3.3 kezeli az f14a-val!Azt olvastam, hogy melegedősek, Mennyire?
Köszi előre is. -
Lacpac
őstag
válasz
politomi
üzenetére
Az Orthos is rosszul írja ki a sebességet mert minden beállítást 12.5-s szorzóval számol, hiába van csak 9-en.
Ez minden Intel procinál így van! E2×××, E4×××, E6×××, és pont, pont, pont. Igy tovább.
Bluegene
Rajta van a telepítő CD-n, de a giga honlapjáról is le lehet tölteni, úgy tudom, hogy Vista alatt is jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hálózati / IP kamera
- E-roller topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest