Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
Bluegene
üzenetére
Nem azt mondtam,hogy jobb!Viszont ár/teljesítményben ottvan!S teszteken kívül..ha vki megmondja,hogy egy adott játék alatt min játszik..
Más:Nézd én most is "csak"4,4GHz-et linkeltem,pedig 4,6 felett PI-zek.Viszont csak olyan eredményt teszek be ami nem egy fényképre használható!!!
Bagira szted miért akarta Chibótól megvenni a procimat?Hisz neki 4160-at sikerült kihozni,nekem csak 4060-at.Elmondom!Az legtöbb proci valóban 3,2-3,4GHz-mert ..hagyjuk.Pár proci stabil 3,6GHz-en is!Az enyém 24/7ben 9*420!!!!Én nem 3,7GHz-en boot és kütyükkel 4GHz felé.nálam 3,85-3,9GHz-en simán ment hiba nélkül!Majd keresek neked teszteket.Csak..Volt egy "beszélgetésünk"Zájeccal,s ezért(nézd meg)nem néztem a végét a procinak,hanem megnéztem nála mit ment ,rátettem 10MHz-et,s azt linkeltem.De ne tévesszen meg a 1,5V/3610MHz..az valójában 3,8GHz körüli..
szaros 3,4GHz-hez meg elég volt 1,368V!!!
S nézd meg a 24/7-es 9*420-ast..Összevetettem egy q66-tal..
[3,4GHz/1,368V]
[2180Vs Q66
]MOD:"szal 3,7GhzX1,15=4255mhz-es E2000-resnek felel meg, de napi használatra"ezt nem értettem.
Sajnálom ha félreérthető voltam,nem bántani akartam a procit!!!!
Csak én sokkal többet vártam tőlük.S ha az első szériák se brutáltuningok..fél év és 3,3-3,4GHz lesz a határ...
Persze,hogy jobb,s megéri,és az is igaz,hogy mire nem elég.Nekem egy 2xxx/2000MHz mindenre elég...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hamarosan érkezik az Atomic Heart utolsó DLC-je
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Netfone
- Elemlámpa, zseblámpa
- Jövedelem
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen okostelefont vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V14-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
S nézd meg a 24/7-es 9*420-ast..Összevetettem egy q66-tal..
]
Csak én sokkal többet vártam tőlük.S ha az első szériák se brutáltuningok..fél év és 3,3-3,4GHz lesz a határ...