- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
kulerr #46937 üzenetére
A kölök 3 év múlva orvos lesz..
Most műtötték nemrég, 55. műtét. Miskolcon lakik, de hetente jön, ma is volt. Most neki is gépet csinálok.
letettem egy targoncás szart, minden féle targoncát vezethetek. Szerezz melót és hozzátok költözöm!
(el ne tünj, vicceltem)
4 napaj külön mentem a barátnőmmel (nem ismered, én se nagyon) 21 volt és 8 hónapig tartott.. Mondta, hogy hiányzik neki a nagymamája, mondtam , hogy látogassa meg, s vigye a cuccait is..
Közben egy német picsa belémszeretett, s azt akarja , hogy költözzek ki hozzá (Magyar, csak ott él 13 éve) De.. csak nem hagyom itthon a még el sem készült gépemet...
Mondtam neki, hogy a kutya megette a tfonom (nem tud hívni -anyám telójáról szóltam neki-, és az egyik gép meghalt, a másikat meg eladtam. Szóval..most élvezem a magányt! Komoly!!!
Ph-zok ezerrel, s egy szép ram, ... még mindíg jobban lázba hoz mint egy nuni.. (ok, popsi sexet meg az szopást nem űbereli..próbáltam, nem nedves és hideg, fémes érzés...
Emlékszem, Krammerkának is kínáltam jó pár éve 2GB PQI 800-as DDR2-t a feleségéért.. Jobban járt volna, most így visszagondolva,,
Tényleg, vele mi van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged