- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
darál0w
Jómunkásember
napot.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Napot kívánok.
-
Gorneck
legenda
Szép napot mindenkinek.
-
lipi67
nagyúr
Jó reggelt!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
dízelracer #33181 üzenetére
Hát Én nem tom mit akarnak, de ez azért elég erős..
Na meg az a nyomaték... Felgyűri a nemlétező aszfaltot is.
Jetcar-ok nem tudom, hogy hogy gyorsulnak, de szerintem azoknak van valami ilyesmi féle adatuk.
-
Gyuri27
félisten
Napot.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
dízelracer #33153 üzenetére
aztakurva
-
kulerr
őstag
válasz
dízelracer #33158 üzenetére
-
lipi67
nagyúr
Jó reggelt!
A héten már suli..hurrá!!!!! -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
dízelracer #33158 üzenetére
Hasonlóképp látom...
Mire mi, jelenlegi 2x korosztály elér odaáig, h nyugdíjas legyen, nyugdíj sem lesz... Bár sanszos, h nem csak mi.. Szomorú ez az egész.
-
Gorneck
legenda
válasz
dízelracer #33154 üzenetére
Aegon? Nekem is ezt küldték...
Hétvégi társaságból...egyedül én nem kaptam egy fillért se...csak azt nem értem, hogy hogy...pedig én fizettem be a legtöbbet. Volt aki 6 év után 100at kapott, pedig 2-3 éve van normális fizetése, előtte éppen minimálbért fizettek neki.
-
dízelracer
őstag
válasz
hackeeeee #33157 üzenetére
Ennek az állami nyugdíjnak sincs semmi értelme mert egy: lenyúlják a faszba a lét, kettő: mire elérjük a nyugdíj korhatárt semmi befizetés nem lesz mert lakatos eszmeralda dzsenifer és kalányos hoszé ármándó nem fog dolgozni/járulékot fizetni, három: amilyen stresszes az élet az sem biztos, hogy megéljük a nyugdíjkorhatárt. De ha meg is éljük mit kapunk majd? Szánalmas kis alamizsnát. Arra baromi kevés lesz, hogy megélj belőle ahhoz túl sok hogy éhen dögölj. Különben is mire nyugdíjas éveimhez érek kb 95évre fogják felemelni a nyugdíjkorhatárt mert nem lesz miből annyi embernek nyugdíjat fizetni.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
dízelracer #33156 üzenetére
Hát, valahol jah.. Érdekes volt akkoriban ez, hogy most váltsunk, ne váltsunk.. Vagymilegyen...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
dízelracer #33154 üzenetére
Tehát, meg van magyarázva, hogy hogy lett behúzva a pénz.... Szomorú.
-
dízelracer
őstag
válasz
Gorneck #32845 üzenetére
Én most kaptam kézhez:
"A számlaértesítő kivonat alapján látható, hogy az Ön számláján elért hozam nem haladja meg az inflációt, így sajnálatos módon nem volt pozitív reálhozama (a hozamgarantált tőke összegén felüli rész). Ezen ok miatt reálhozam kifizetés nem történhetett az Ön részére."
Trollolololoooo faszom ...
-
dízelracer
őstag
Jó reggelt... [link]
-
darál0w
Jómunkásember
amugy...nod volt a gépen.
nekem elég volt...de sunyiba ideülők ellen nem véd
felment a kaspersky 2012 helyette.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
krammerka
őstag
Jó estét!!
-
dízelracer
őstag
válasz
hackeeeee #33134 üzenetére
Nekem sem a kártyával volt bajom (még mindig itt pihen az íróasztal fiókomban) hanem a foscsi procival. A cerkát váltotta nálam egy egy nForce4 lap és egy E2140. Amikor belekerült a két magos procc egycsapásra kissé gördülékenyebbek lettek a játékok. Ne szépítsük az a cerka egy raklap szar. El ne hidd már hogy Crysist tolt rajta, 15fps-el esetleg. Majd egy évig hajtottam ilyen cpu-t tudom mit beszélek. Húzhattam én akármeddig játékok csak egészen minimálisat gyorsultak vele. De legalább zabálta az áramot és fűtött mint a qrvaisten. Erre jön gipszjakab user és a szép meséjével hülyíteni próbálja a népet, hátha talál egy balekot aki megveszi a "brutális" prociját. Valakit majd jól átbasz vele ...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
dízelracer #33131 üzenetére
Ne feledd azt sem azért, hogy az X800 csak SM2.0-s kari volt.. Nekem volt X800XL-em egy S939-es 3000+ majd egy 4200+ X2 társaságában, és ment mint a dög. Csakhát ahova kellett volna az SM3.0, ott elvérzett, gyenge volt.
Itt az a fő túlzás, hogy brutális, dehát ámen, ha ilyen címen eladja, lelke rajta, na meg annak is, aki ezt el is hiszi.
-
shteer
titán
válasz
jó ez hisz intel
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Azért én gyengébb procival simán játszottam Doom3 -at (Quake4 motorja is ugyanez) és a COD4 is.
-
dízelracer
őstag
Egy brutális processzort valaki esetleg? Mikor a címet megláttam rögtön tudtam, hogy valami ratyi cerka vagy p4 lesz. Hihetetlen eladók vannak. Simán átbaszna vele bárkit ...
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
dízelracer #33122 üzenetére
csupasz win7 fent.
most megyek topartra. bebaszok mint atom...nem hagyoim, hogy elrontsa anapomat.
-
shteer
titán
válasz
dízelracer #33117 üzenetére
állat ez a rész
-
dízelracer
őstag
Jó reggelt.
-
darál0w
Jómunkásember
aztakurvaeget...1x engedem bnőt a géphez.
most kapcsoltam be, valami pc service nevű alkalmazás elindult, vírusírtonak álcázva magát.
feladatkezelőt kilőtte...én meg gyorsan a gépet.
csökkentett modban indulás, de semmi...nem enged semmit telepíteni, így a vírusírtás kizárt.
C-ről az összes mappám, ami van üresnek látszik, viszont hely nem szabadult fel...
-
kulerr
őstag
Reggelt!
Na? odaért hozzátok a lehűlés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest