- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buky87
tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kér. A héten raktam össze az "új" konfigom. A problémám az, hogy nem tudom beállítani a memóriáimat 2133 Mhz-re. A ramok tudják a bios látja, hogy 2133 mhz de mégis csak 1866 a plafon. A konfigom: Asrock x99m Extrame4, Xeon E5 2630 v3 ES, 4x8 gb Curcial.
Lehet, hogy a mérnöki példányos proci a probléma? Biosból a legújabb van fenn.
Ha valaki tud segíteni a megoldással vagy egy hasznos linkel azt meg köszönném.
Ha off topic az írásom akkor sry.
Előre is köszönöm. -
Buky87
tag
Sziasztok. Kicsi infót szeretnék. Megrendeltem életem első intel lapját (asrock x99m extrem4) és egy e5 2630L-es proci fog belekerülni. Mivel ennek alacsonyabb az órajele mint a sima 2630-nak és kisebb a fogyasztási is na meg az ára, lényeg tudni fogom húzni a procit? 20 évig piros ösvényen jártam és most megszeretném tapasztalni milyen a másik oldal. Oc téren annyit tudok az intelről, hogy K-s proci és Z-s alaplap.
Válaszokat infókat előre köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest