Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lefuttattam ezt a time spy tesztet de csak az egyik procit használta és abból is alig valamit. Ezen a platformon bugos kissé, a régi dual s1366-oson ment rendesen.
Systeminfo-ja bugos azt le kellett tiltanom mert nem indult el ha az működik. (ismert hiba)
Szóval a teszt csak egy procin futott azt sem hajtotta ki, még a venti sem pörgött fel. Ha ment volna akkor olyan 11-12k pontot hoz talán a cpu score. Videókártya most csak 1db van bent 1070ti. All core hack van de csak 3.6ghz-en megy, videókártya nincs húzva már leszoktam róla ahány kártyámat kinyírtam már tuningal.
Itt egy régebbi eredményem kettő sima 1070-es és dual X5675, itt használta mindkét procit.

Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen NAS-t vegyek?
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Hardcore café
- Androidos tablet topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest