- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Android másképp: Lineage OS és társai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redbull941
tag
válasz
N.Laca64 #3644 üzenetére
Szia. 5820k-nál az asrock nálam tökéletesen teljesít! Tuning téren is 4.5-en ment a proci, ettől nagyobbat nem tudtam levegővel elérni, mert kifagytam, de lehet vízzel tovább is elmenne. Az alaplap mondjuk elég szépen felszerelt, legalább is az átlag felhasználónak tökéletesen kielégíti az igényeit. Én eddig (lekopogjam) nem bántam meg az asrock lapot, ugye régebben sokat fikázták, hogy rosszak meg hamar döglenek, de manapság lehet adtak a minőségre és most egész szép dicséreteket begyűjt az asrock. Szerintem nem jársz rosszul az asrockkal, de a giga egy erősebb tuning lap.
Nem vagyok nagy tuning mester, nincs sok tapasztalatom a tuninggal, de ha 20k-t nem sajnálod akkor giga, ha viszont sörre költenéd akkor inkább asrock!
-
westlake
félisten
válasz
N.Laca64 #3644 üzenetére
Ha nem akarsz extra dolgokat művelni a CPU-val akkor felesleges. Bár 20.000 forint meg nem akkora különbség. Én nem tudok róla, hogy lenne újabb széria. Ne legyen igazam, de szerintem ezek a lapok már azok, amiket visszaadtak granciális javításra. Szerintem már jó ideje nem gyártanak Champion-t. Biztos oka van, hogy mindig csak néhány példány bukkan fel a piacon. Semmi baj az általad említett ASRock alaplappal. Nyugodt szívvel tudom ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Magisk
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Quadro FX 570 eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest