- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanchore
senior tag
Sziasztok, kéne egy kis help. Nem rég váltottam Rampage 5 Extreme + 6850K kombóra, pár napja elkezde a gép, hogy random 1-2 másodpercre lekapcsolta az összes USB-t, majd vissza. Tegnap éjjel ment a gép, majd reggelre kikapcsolva találtam... ez már eleve gyanús volt, majd bekapcs után, ahogy elkezdett volna felbootolni, ki is kapcsolt egyből. Kb 6-8 indítás után nagy nehezen felbootolt, de windowsból kis idő után újra ki. Ma délután ment simán egy órát, majd nomtam egy újraindítást, az óta nincs kép és nem világítanak az USB-s eszközök sem (egér, bill, hangkártya...).
Látszólag minden rendben, lap sem ír hibakódot, de valami nem okés. Elsőre videokártyára gyanakodtam, hogy nincs kép, de fura, hogy az USB-k sem mennek, viszont egy USB-s kislámpát ha bedugok, az világít...
Sanszos, hogy lap? Kipróbáltam egy másik gépben lévő táppal, igaz csak egy kis 350-es táp, amin nem volt videokártyához csak egy csatija, de az USB-s hiba része ugyanaz volt. Proci vagy memória gondolom nem csinálhat ilyet..?
Az a baj, hogy sem itthon, sem ismerősi körben nincs 2011-es konfig, hogy elkezdjem csereberélgetni a dolgokat, mi a rossz, de valahogy ki kéne szűrjem. Valami tipp esetleg, merre induljak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest