- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NorbixD
tag
Megjött a Xeon 2620v3as procim (nem ES), egy MSI X99S SLI PLUS alaplapban próbáltam ki. Az alaplap nagyon szívatott csak akkor volt hajlandó elindulni ha a 8 darab RAM bővítőhelyéből az 5. helyre volt rakva a memória egyéb esetben két lehetőség fordult elő:
1. bekapcsolt, minden zölden világított, semmi sípolás semmi jelzés a hiba lehetséges okára. De se kép se hang.
2. Pár másodpercre bekapcsolt majd mintha elfogyna a tápfesz (teljesítmény) elhalványult és leállt minden majd megint bekapcsotl és megint leállt, elhalványult és ezt ismételgette.Ha az 5. slot-ba helyeztem a memóriát akkor probléma nélkül bebootolt, bios minden bejött. Ez nem egy új alaplap egy webshop által használt cuccról van szó (elméletileg lehet használt, kiállított, bármiféle egyéb darab). Jó vételnek tartom 159euróért ha hibátlan.
Mi lehet a baja, normális működés ez? Több évre szeretném venni így biztosan bővítésre kerül majd a memória és akár egy v4-es procival is később. Így jó lenne ha megbízható volna.
más: A bios a "processor specification, info" alatt unlockedet írt a processzora, viszont ez egy nem ES Xeon. Próbáltam állítani a szorzót de az órajel nem változott újraindítás után se. Szóval a Xeon zárt szorzó így nyilvánulna meg? A BCLK változtatásával egyébként változott az órajel.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Gitáros topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest