- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siszibatya
tag
Szia !
Megnéztem a lehetőségeket már előtte , köszi azért, hogy szóltál nehogy baj legyen belőle.
Látom te is ezt a lapot választottad !
Asrock X99 Extreme6/3.1 lapot néztem és ehhez vengeance-lpx-32gb-4x8gb-ddr4-dram-2666mhz-c15-memory-kit-black-cmk32gx4m4a2666c15 ,ami a lap memória támogatási listájában benne van .
Volt még pár lap ami szóba jöhetett volna és tetszett , de ez lett a nyerő nálam ez tetszik a legjobban.
Néztem róla tesztet , engem meggyőzött .( Asrock Fatal1ty X99X Killer/3.1 , Asus X99-PRO/USB 3.1 , Asus x99 deluxe - ebből használt , beépítetlen garanciálisat megnéztem , tetszett is - Inkább új 3év garis lap kell nekem )Megnéztem a corsair weboldalát is ott meg az van írva , hogy Compatibility Intel® X99 platform - az oldal legalján írja ezt.
http://www.corsair.com/en/vengeance-lpx-32gb-4x8gb-ddr4-dram-2666mhz-c15-memory-kit-black-cmk32gx4m4a2666c15
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Chrome
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest