Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sanyi.mTs: VÉGRE: Óraátállítás konzultáció
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Mai napom:
Munkából hazajövet a gép bekapcsolása, majd táp 147 alkalommal való, hirtelen felindulásból elkövetett kapcsolgatása ki, és be állapotok közt.
Ezután az Asus márka erőteljes, obszcén szavakkal való szidása.
CPU-nak +4pin táp csatlakozás. Aránytalanul magas feszültségek megadása BIOS-ban.
Végül ennek a hsz-nek az írása, a BIOS-ból való kilépés után
Hát de kérem szépen, mi a rozsdás lópénisz az, hogy random újraindulás után 15 alkalommal ki-be kapcsol a gép, majd a 16 alkalommal a BIOS check megtörténik? Bemegyek BIOS-ba fagyás 1 másodperc nézelődés után. Ráadásul CE hibakóddal fagy ki. Megsúgom, nem létezik CE hibakód
Még már volt pár alkalommal, olyan amiről szerintem az Asus sem tud, hogy létezik 
Tudom, nem sokakat érdekel a problémám. De azért nem árt figyelni, előfordulhat, hogy egy szép napon 50k körül lesz aprón egy 2 hetes R5E, "vigyétek a faszomba" címmel

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Még már volt pár alkalommal, olyan amiről szerintem az Asus sem tud, hogy létezik