Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Vágyak
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Szia. 32Gb -ram miatt dolgozol a gepen? Megy ramdisc -et akarsz futtatni?
En az EVGA Ti helyett inkabb Gigabyte G1, vagy Asus Strix -et vennek.miklosss2012: Egyebkent engem is megszallt a lustasag... Akartam cserelni a 980-ast Ti-re, meg gondolkoztam meg a Fury X-en is. Aztan azert nem csereltem, mert nincs kedvem leengedni a rendszert. Mert ha mar leengednem, akkor be volt tervezve, hogy csoveket cserelek(atlatszosra), meg a piros folyadek akkor Gigabyte orange lenne, ahhoz viszont a radikat, meg ugy az egesz rendszert is at kellene mosni. Na most ehhez nincsen kedvem. Szoval varom a kov. generaciot, aztan majd azzal megcsinalom. Bar jo lenne, ha a piros maradhatna... Abban remenykedtem, hogy az RVE majd az USB3.1-el kap egy teljes attervezest is(mint anno az R2E-R3E eseten), es vallalhato lap lesz. Erre mellekeltek hozza egy 3.1-es bovito kartyat...LOL.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest