Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
válasz
BlackSoft #168 üzenetére
Talán a game-eknél van egy erős konzol lobbi is, ott talán nem véletlen ez a dolog, de ha pl egy M5-ös BMW-t adnának ki úgy, hogy lefagy vagy nem indul melegen, és csak a fw1.05 oldja meg akkor az vevő többet nem vesz BMW-t az tuti, vagy kiírja reggel, hogy önnek jött egy új ECU frissítése? akarja letölteni?
azért ilyen nagy nevek mögött, ráadásul flagship cuccokkal, nem szoktak ilyet csinálni korábban.. az R3E-m volt nekem eddig a legstabilabb a 980x/990x-el, de azt nem első körben vettem, ahogy az R4E-t sem, csak itt túl új procit próbáltam belerakni..
nem igaz, hogy asus-ék nem kapnak egy retail cpu-t hogy leteszteljék mielőtt kiszállítják a lapokat.. az hogy egy 10-20k-s lapnál ezt el tudják játszani azt tudja az ember, mégis azok működnek.. sőt, akinek csak olyan lapja van, azt élből cserélik, mert van polcon, egy 50k+-s lap az már több hónapos mutatvány, eddigi rekordom az a M5G-met 5hónap alatt sikerült legariztatnom..
Új hozzászólás Aktív témák
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest