- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
válasz
BlackSoft #162 üzenetére
érdekes egy dolog ez..
én pont ugyanitt tartok/tam a notimmal, win7-el egyszerűen nem akar menni rendesen, pedig mindent visszabutítottam már, mindent kicseréltem már amit lehet, de ha a speedstep és turbo be van kapcsolva fagy.. illetve sokszor 95fok körül voltak a magok, a ventivezérlés is össze vissza tekerte a ventit..
ma reggel felraktam a win10-et és azóta itt teljesen rendben van a cucc, persze nem akarom elkiabálni..(kopp-kopp) (hőfokok azóta 70fok körül vannak max) illetve ez egy régi vas: 2670qm-es proci H67m chipset, hd3000+GTX550m 8Gb ram társaságában szóval a win7-nek ezen faján kéne mennie. másra már nem tudok gondolni, csak arra hogy az ACPI-kezeléssel van valami gond..
amiért írom ezt, az az hogy próbáld ki a win10-et, hátha..
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asztalos klub
- Milyen videókártyát?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest