Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: A csodálatos mandarin
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chiller
őstag
Hiába tértek át az új AAA játékok 64bitre, még most is sok "retro feelingű" játék jelenik meg 32 biten. De ez igazából mindegy is, mert sokan játszanak régebbi játékokkal (magam is), főleg amióta az új AAA játékok többségének kb. zéró hangulatuk van.
Amúgy támogatnám kezdeményezést, csak én úgy csinálnám, hogy lenne 2 normál core (16-32-64 bites támogatás a régi alkalmazásoknak jó eséllyel elég 2C) a többi 14-16 meg lehet only 64.
De nem hiszem, hogy ezzel akkora sebességet/tranzisztorszámot nyernénk. Az meg hogy gyorsabb boot?
Mihez képest? Én ki tudom várni ezt a 7 másodpercet lol. -
Jack@l
veterán
AMD's Zen 4-based desktop processors will reportedly ship with a maximum of 16 cores and up to 170W TDP
At this point, the chances of AMD's Zen 3 refresh, aka Warhol, being launched later this year are quite low. Instead, we may have to wait until Q3/Q4 of 2022 to see some new AMD hardware in action in the form of Zen 4 aka Raphael.
https://www.notebookcheck.net/AMD-might-shelve-plans-to-launch-Ryzen-6000-Warhol-this-year-leaving-Intel-Alder-Lake-with-a-possible-gaming-advantage.533706.0.html -
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- Eladó egy Intel i7 7800x
- i5 9600KF i7 9700K Beszámitok!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Mihez képest? Én ki tudom várni ezt a 7 másodpercet lol.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)