Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Én 2020 elején váltottam Amdre utána úgy álltam hozzá addig nem váltok vissza Intelre ameddig ismét nem szerzi vissza a Number one helyet.
Azért ennyi év után ideje lenne ha össze kapnák újra magukat. És ha ez össze jön akkor újra vissza váltok Intelre, feltéve ha az Amd megint nem nyújt többet.
De ha össze jön ez a új 52 magos Design az már csak Renderelés miatt is izgalmas lehet. -
hokuszpk
nagyúr
epp egy masik ilyet nezek, most azt kell mondjam nem lepne meg, ha valami olyan hiba volna, mint anno 1871 -ben az AMD prociknal, amikor a kb.
wait : loop wait
kombot atugrottak egy "mov cx, 0 es haladjunk" megoldassal aztan ebbol par szoftver ( turbo pascal, clipper alapuak ) jol megborult.
-
Petykemano
veterán
Az AT cikkét olvasva úgy tűnik, pozitívan írnak róla. Konzervatív, de megbízható megközelítés, elfogadható előrelépések több lépcsőben. Egyébként a tsmc és a Samsung is így csinálja.
Nem emlékszem a 10nm-ről szóló első cikkekre? De az biztos, hogy ambiciózusabb célokat tűzött ki.
A leírás alapján nekem is jónak tűnik. Szintén a leírás alapján úgy tűnik, hogy az Intel7 esetén a gondokat a kobalt és az EUV mellőzése okozhatta. Ha igazak a pletykák, eredetileg a az Intel7 nagyobb sűrűséget célzott. Kíváncsi vagyok, ezt az "Enhanced CU" megközelítést (egyáltalán kobaltot) a tsmc használ-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Nintendo Switch 2
- Elektromos cigaretta 🔞
- Gumi és felni topik
- Macska topik
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest