- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
shabbarulez #192 üzenetére
Na, az csak jó ha korábban jönne a Sandy Bridge...
-
keIdor
titán
válasz
shabbarulez #104 üzenetére
Ehh mégse lesz a 4 magos i5 8 szálas?
-
Oliverda
titán
válasz
shabbarulez #81 üzenetére
...és az i1 mikor jön? Írhatnál már arról is pár oldalt csak hogy ne unatkozzunk.
-
CsendesMark
aktív tag
válasz
shabbarulez #69 üzenetére
a második és harmadik bekezdést figylemne kívül hagyom, mert az OFF...
"Pont ugyanolyan mint eddig X48+QX9xxx volt vagy az azt megelőző 65nm-es variáns vagy akár az azt megelőző AMD FX-ek."
A 775ös presztizscuccok remekül mentek a népcuccokkal:
A X48as alaplapba belemegy a celeron, ahogy a QX9xxx is belemegy mondjuk egy P31es alaplapba (ez úgyanígy érvényes az Athlon FXekre is). Az 1156 a népcucc az 1366os pedig a kirakat, de itt már véletlen sem kompatibilisak, de ha "szerették" volna kompatibilitásra csinálni, biztos vagyok benne hogy kivitelezhető lett volna.Ezen tovább vitázni fölös, nyílván így előnyösebb az intelnek.
-
Henkei
tag
válasz
shabbarulez #69 üzenetére
Ufff...ez szerintem felrement. Az autos topikokat valahol arrebb lattam. Meg az elso bekezdes is elegge santit szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest