Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sanyi19

őstag

válasz Speed® #19817 üzenetére

Hát ha egy kicsit olcsóbbak lennének ezek a Quad-ok akkor mindenképp vennék egyet már csak kipróbálni is. De ahogy nézem, még mindig elég drága, 20 ért lehet venni Athlon II X3-at ami jobb esetben megy Phenom II x4 ként. És 12 hozzá egy kis magfeloldós Asrock. Egy ismerősömnek most építettünk egy ilyen gépet.

Egy AM3-as Phenom II-vel már nem veszi fel a versenyt egy Q8X00, pláne nem olyan lapba ami nekem van mi?

A Q9X00-esek viszont vannak olyan jók mint egy Phenom II? vagy tévedek?

Ezekkel a Quadokkal eddig nem nagyon foglalkoztam de lassan lehet nem ártana négy magosítanom mert hát egyre több valami támogatja, meg még addig eladni a két magost amíg ér valamit. És hát ez megy a lapomba ezért érdekel.

Egyébként melyik platformot ajánlanád? A mostani lapom is ddr3-as szóval memóriát nem kéne vennem, csak egy alaplapot meg procit.

Ja meg másik kérdés, hogy ami jelenleg van procim az nem profitál semmit a DDR3-ból, a Q8400 már lehet, hogy jobban kihasználná? alapból az alacson fsb miatt nem megy a ram csak 1200-on pedig 1333-as... Talán a Quad alatt menne. És még értelme is lenne a magas órajelenek.

• Sanyi19

őstag

Üdv!

Azt szeretném kérdezni, hogy egy G41-es chipkészletű lapban (GA-EG41MFT-US2H) van-e értelme beletolni egy Q8X00-as procit? Használ-e valaki ilyet? Gyorsabb lenne-e az a proci
    alapon mint az E5200-am 3,3 Ghz-en. Gondolom ott az alapból magas FSB miatt nem tudnám 3 Ghz környékén járatni az én lapomba a quad-ot.

Új hozzászólás Aktív témák