- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Fücsök007
őstag
válasz
Barcageri
üzenetére
Attól függ mennyi a keret, legolcsóbban procicserével jársz, viszont ha s1155-be fektetsz bele valamivel több pénzt, akkor hosszú távon jobban jársz. Persze ez attól is függ milyen áron tudod (illetve mennyi idő alatt) eladni a mostani cuccaidat, ezért mindkettő megfontolandó számodra. Ha fontos a tuning, akkor platformcsere, ha viszont Q9550-Q9650 elég neked alapfrekin, akkor pedig csak procicsere.
-
Toninho13
aktív tag
válasz
Barcageri
üzenetére
Szerintem egy P45UD3LR-el is jól jársz.Attól függ meddig akarod.Nekem Q9300-am van, amit ugyanúgy lehet húzni, mint a Q8300-at, és így megy 3,4Ghz-en azzal a lappal.A ramok miatt nem tudom/akarom tovább nyúzni.Ha a jelenlegi alaplapod beállításait belinkeled képbe, akkor itt a fórumon szerintem tudnak/unk valamit rá mondani, ami segít.

-
fagy53
nagyúr
válasz
Barcageri
üzenetére
Ez a proci már alapon is bőven elég bármihez, az alacsony szorzó miatt ezeknél az átlaglapoknál a 3 GHz-et már jó tuningértéknek veheted. 400MHz FSB-t biztosan tud a lapod, fesz meg alig kell neki erre a frekvenciára, bármilyen fázissal rendelkező táplálás elég neki. Ha a 400MHz FSB nem jön össze, az user error, valamilyen beállítás vagy beállítások nem stimmelnek.

-
válasz
Barcageri
üzenetére
De, csak az már nem 20k kategória, ~30k-t meg már nem adnék S775 alapért.
ASUS P5Q Deluxe
ASUS P5E3 PRO -
dangerzone
addikt
válasz
Barcageri
üzenetére
Ez is egész jó kis hűtő. De annyival nem jobb, mint amennyivel drágább.
Ha a tuningról meg még nem nagyon van fogalmad, akkor nézz be ebbe a topikba.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Barcageri
üzenetére
nem a "3,5 körülit" nembírja, hanem a tul magas FSBt. a Q8300asnak meg kicsi a szorzoja, így igényli a magasabb FSBt. ez a lap meg az UD3R butított változata...szal nem fog tulsokat bírni...de jobb lapot, ilyenárban, ujat, nem kapsz

esetleg tudsz vadászni aproban vmi használtat.
-
dangerzone
addikt
válasz
Barcageri
üzenetére
3500-on már nem akarás kérdése, hanem erősen procifüggő. 3300-3400ig valszeg el fog menni, de feljebb már erősen kérdéses.
Amúgy biztos hogy azért kaptál kevesebb pontot, mert alapórajelen ment a quad, így utólag belegondolva.
Egy ilyen hűtő megfelelő lenne.
-
JONAS77
aktív tag
válasz
Barcageri
üzenetére
Helló, biztos tudod nagyobra is emelni a procit, megnéztem az alaplapod is, az FSB-t 1333MHz-ig mehet, vagy nagyob sebességre emelni. Nem elég az fsb-t emelni, kell a proci VCore, biosban a feszültséget megemeled, de ne sokkal, ha nem akarsz nagy tuningot, elég a proc feszét emelni. A ramjaidnak sem kell adni feszt, eggyenlőre. Én azt teszem legelső lépésben, hogy mindent autón hagyok és úgy próbálok emelni FSB-t. Windows alatt megnézem az értékeket, mondjuk EVEREST aatt, és ebből kiindulva próbálok csipegetni az értékekből a biosban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Intel Core i7 9700 12mb 8core 4,7Ghz processzor
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 2.-3.-4. generációs processzorok (G, i3, i5, Xeon) 3dMark-al tesztelve!
- Eladó Intel Core i7-4770 Processzor (LGA1150) több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Új vga-ra meg gyűjteni kellene de még nem megy.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)