Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Én mondtam..Nálam nem volt idő arra se, hogy felmelegedjen, ment a háztól
.Üdv mindenkinek! Vannak szép eredmények, grat.
.Én most egy 4300-ról pötyögök itt Szhelyen.
Milyen fpo-kat nyomatnak mostanában a nagykerek a 9550-ből? Meguntam a 9400-et, jó lenne másik, csak ez olyan kis fürge,... 
-
kulerr
őstag
-
Bluegene
addikt
a PH-s tesztelők szerint nem lehet érezni(windows alatti feladatkezelésre gondoltak), az E2000-es széria tesztjénél írták
tehát tesztekkel kimutatható volt némi eltérés a méréssekkel, de alig érezhető az a 5-8%(1 vs 4MB cache), azonos órajelen persze

nem kell túldimenzionálni, számít a cache, gyorsít rajta, de nem okoz lényegi különbséget
-
Chalez
őstag
Innen majd megyek lejjebb feszültségbe, csak hirtelen egy stabil 4Ghz-et kellett találnom. Szvsz még nem tudom, hogy mi stabilizálta 4G-n a gépet, de remélem alacsonyabb feszt is be lehet majd állítani.
Sziszifeca: LLC be van kapcsolva...
amúgy a vágyam teljesült, a 4Ghz-et elértem, bár 24/7-be alapon használom a gépet, mert úgy is elég mindenre, hardcore játékoknál meg felnyomom 4Ghz-re, "oszt jónapot"
-
lipi67
nagyúr
-
-
bzs73
őstag
köszi.
Rég láttalak.Emlékszem jókat nyomtál te is az ud3r lappal és a 8500 prociddal de nagyon eltüntél mostanába.Megy a motorozás talán?Gondolom mert jó idő van.Már legalább is ha jól emlékszem te mototrozol vagy valami hasonlót csinálsz.Ha nem akkor bocs.Annyi már az ismerős és néha csak rémlik valami,de az eredményeidre emlékszem. -
Cobrusz
senior tag
igen???
akkor azt mondod hogy a vid kari?
tuti tuti tuti?
mert most kint van asz asztalon mióta kiraktam az asztalra azóta nem csinálta aztán ahogy leírtam ezt máris bedobta megint a fehér képernyőt

újrainditottam és megint nem indult be csak egy picit későbbmert nem tudtam h a lap v a kari a hiba

de akkor ezek szerint a vid kari a hibás
nem tudod hogy ez mitől lehetséges? mert csak néha húztam fel játékok alatt de akkor is 100%pörgött a venti és stabil volt
-
igazából nem is Neked válaszolok, mert úgy elterjed ez a tévhit, hogy mindenki ezt állítja, pedig nem igaz!
Este mostmár tényleg dobok fel képet, de a COD2, COD4, FC2 és a Crysis 1+2 alatt is látszik a feladatkezelőben, hogy mind a négy mag terhelve van!
De bárki megnézheti, akinek 4 magja mag.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tatabánya és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3456
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
.De kevesebb fesz kell a procinak mint a DS4-be
.Sajnos a q9550 procim egy gyengébb széria de Droidmesternek sikerült ebből a szériából is kihoznia a 4Ghz-et,remélem nekem is sikerül.
.
.Én most egy 4300-ról pötyögök itt Szhelyen.
Milyen fpo-kat nyomatnak mostanában a nagykerek a 9550-ből? Meguntam a 9400-et, jó lenne másik, csak ez olyan kis fürge,... 

Ez az enyém lett volna, de még várnom kellett volna! Ugye kulerr kolléga?

Simábban megy vele sok minden.