Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Bluegene
üzenetére
"remélhetőleg egy Q7600 visz egy 3,6ghz-t átlagban egy jó hűtővel, ami egy alapórajeles Q9650-nek felelhet meg, ami tők jó olcsóért"
2mega kessel ebben én nem reménykednék. Hagyjuk a jóslatokat és várjuk meg a teszteket. 6 megás yorkok még elmennek node 2
?
Azokban az alkalmazásokban ahol igazából dolgozni kezd a négy mag majd kiderűl, hogy mire elég ilyen kevés. Én nem fűznék hozzá nagy reményeket. Sok maghoz sok kess kell szerintem. Na maj'meglássuk.
-
Gyusz
őstag
válasz
Bluegene
üzenetére
Elvileg a Q8300 (7.5-ös szorzó) az utolsó négymagos proci S775-be, újabbak már nem lesznek, legalábbis ennek a bejelentésekor azt ígérte az Intel. Persze most jönnek még az alacsonyabb fogyasztású négymagosok is...
7x500 kicsit túlzásnak tűnik nekem, ahhoz szerintem már elég sok feszültség kéne, 3 GHz fölé viszont simán húzták tesztekben.
Én is szeretnék majd valami négymagost, de szerintem várhatok még egy ideig, mire rendesen leesnek az árak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

?

Szerintem az új deszkámba marad a jól bevált két mag E8500 személyében