- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gr3GoRi
tag
válasz
Cobrusz #10254 üzenetére
Biost azonnal frissíts! F10j legújabb, legjobb
Nagyon sokat számít MCH-nál is.
Nagyobb mch reffel inkább stabilabbá teheted a rendszert pl primeban, de ilyen fsb mellett még nem igazán kell piszkálni.gamekiller01:
Na ez már valami! Nagyon szép eredmény!
Holnap lehet ráveszem magam egy kis kinti tuningra -
R1200GS
aktív tag
válasz
Cobrusz #10070 üzenetére
Azt hiszem nálam ez a vége. Primrol nem tudtam képet csinálni mert 16 perc után lefagyott, 20 percig akartam futatni.
Sokáig normál feszen 3,72 GHz-en használtam a gépet. Akkor a prime azonnal fagyot, viszont sokszor 4-5 óra játék után is ment a gép.
497*8,5-be is próbáltam de akkor 2 perc után elhasalt.
Az LLC sokat segítet, most kapcsoltam be először, pedig már majdnem egy éve meg van a gépem. Már azt gondoltam egy rosszabb procit fogtam ki, de megy ez szépen.
A CPU term/ MCH mit fűt? Prime alatt nem ment feljebb 52 foknál a proci, az alaplap is 37-40 között volt. Szerintem ezek jó értékek, játékok nem terhelik le ennyire a rendszert.
-
-
SimonYana
addikt
válasz
Cobrusz #5795 üzenetére
Szerintem a lapod kattant be csak!Gigával alőfordul.
Olyankor vagy az segít , mikor jár a venti , de nem csinál semmit kihúzod a tápot 1 percig.Ha ez sem akkor én kiveszem a ramokat és anélkül ráindítok.Mikor sípol , mert nincs benne a ram , leállítom és vissza a ramokt.Utána megint lehet nyaggatni.Kicsit bekattan a biosa olykor a gigáknak.A régebbiek így haltak meg véglegesen! -
-
Zsubi
őstag
válasz
Cobrusz #5759 üzenetére
Szvsz vid. kari lesz a probléma oka
Múltkor ugyan ilyen hibajelenséggel behoztak a szervizbe egy gépet és azt hittük mi is elsőre hogy alaplap de mi után kicseréltük egy teljesen újra akkor is csinálta, ez után beledobtuk egy új vid. karit és a gép szépen elindult azóta is működik -
Cobrusz
senior tag
válasz
Cobrusz #5758 üzenetére
na most bekapcsolt megint
akkor melyik a szanós sztetek?
ez hogy megy a gép és egy idő után bedobja a fehér, szürke, zöld képernyőt eddig ezek voltak
ez melyikre utal? lap v vidkari?bejön a fehér képernyő megnyomom a kikapcs gombot és hallom a zenét és lekapcsol
ha kiveszem a házból és kinnt rakom össze , hogy kapcsolom be a gépet? mert régen volt a régi lapomon reset meg power gomb , ezen nincs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Eredeti játékok OFF topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Bluetooth hangszórók
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Fujifilm X
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged