Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
haly
őstag
válasz
d@minator #23152 üzenetére
igen igen azt mondják hogy nincs sok olyan dolog ami gátolná a max grafon való futást 50fps-el... egyik haverom szerint, (de igaza is van) a video ram miatt sem lehetne full full max grafon játszani... hát igen de nekem csak ugy 1680x1050-en menjen jól=50fps de nem kell a látóhatár nekem maxon csak a textura high jha és ne csinálja azt amit eddig a mostani vidkarim, hogy 1 óra után elkezd szaggatni és ilyen nagyobb rész betöltése után-->ennek is van elvileg egy értelmes oka ... nha mind1 én csak azt szeretném hogy menjen jól de ha nem lehet olyan nagy tuning akor inkább neki sem kezdek...
Táp gyártója Chieftef vagy mi ..remélem jo lesz az
Köszi a válaszokat! -
haly
őstag
válasz
d@minator #23147 üzenetére
Hát nekem a tápom az MOST gagyi, de így egybe veszek a géphez pár dolgot és a táp is a listán van
ápból 550W-attosat, vidkari , memoria 800mhz ddr2 kingston.
Az alaplapomnál egy progira gondolsz??? Mert semmi progit nem kaptam hozzá ez ilyen bolti szgép config ugyhogy azért tudok csak néhány dolgot róla mert még nem volt szétkapva...
GTX 260 1650x1440 a max felbontásom -->22"-es monitor (asus)Válaszodat előre is
-
DonMedve
addikt
válasz
d@minator #23093 üzenetére
Szerintem felmelegszenek a fetek.Lehet meg kellene próbálni kicsit őket is hűtteni!Az Infinity is csak a prockóval foglalkozik,fetek le vannak szarva!
Én a házamba betettem felülre két 8-as ventit,amit úgy állitottam be,hogy a fetek is kapjanak jócskán,ráadásul még a Mugen alja is kap belőle!Namost az én észrevételem az volt,hogy bizony sokat segitett a + hűtés,mintha kisebb lett volna a drop,jobban stabilizálódott volna a feszültség.Nem esett le olyan sűrűn,és nem akkora mértékben!3,6GHz-nél már rendesen izzik minden.Lehet hülyeséget beszélek,de nekem ez volt a tapasztalatom!
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
d@minator #22735 üzenetére
A procira csak egy ágat tudsz bekötni, ezért igenis nagyon sokat számít mennyi A tud leadni a 12V-os ágon. Q6600 tuningolva sokat eszik. Látod nálam is a Chifi 550-es 2 ágon tudott 18A, míg az egyesített ágas Corsair-el javult a tuning.
mod:
dani3l: Az nem sok, minnél magasabb annál jobb/gyorsabb. Bírni fogja, én is toltam 7-es szorzóval 450-es fsb-n és sima ügy volt.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
d@minator #22704 üzenetére
Ha kihasználod (pl GTA 4) és nem tervezel platformot váltani a közeljövőben (i5, i7 stb) akkor igen, nagyjából árban van. Jó hűtővel sima ügy a 3,4GHz. A tápod éppen határeset...
janos666: Kész a teszt, ha modik jóváhagyják kint lesz logout-on hamarosan (mindjárt szólok is nekik).
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó AMD Ryzen 7 3700X CPU Bequiet Pure rock 2 hűtővel.
- ÚJ GARANCIÁS 13-14 gen intel High End processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L13 - i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest