Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
D®. GeNy@
üzenetére
Igen, ez egy játék most de a fejlődési irányt remekül példázza. Tuti Q6600-ot vennék, E6300-ról váltottam kb 1 éve és ezzel a procival még lazán kihúzhatom 1-1,5 évig. Addigra a DDR3 is, meg a Core i7 is bagóért fog menni a mostani árához mérten.
mod:
Depression: Én is alapon használom ha netezek, ha meg kell a kraft (játék, renderelés, tömörítés stb) belövöm 3.5GHz-re és kész.
Új foglalat (mert ugye már itt az LGA 1336) legközelebb 2 év múlva lesz, de akkor se biztos, nem tudom az akkor megjelenő Sandy Bridge milyen foglalatba illik majd. Ahogy az alaplapgyártókat ismerem, úgy is kiharcolják az új foglalatot.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
D®. GeNy@
üzenetére
1-1,5 év? Nem igazán. Lásd GTA 4, csak három és nagymagos procikon fut rendesen hiába az erős vga...
Másrészről, alapon a Q6600 már ma is gyengének számít (igen a középkategóriás vga-khoz nem ért egy 2.8-3GHz-es órajel). Szóval Q6600-ot csak az vegyen aki tuningol. Azoknak viszont még mindig bestbuy sztem ha középtávon gondolkoznak. -
HSM
félisten
válasz
D®. GeNy@
üzenetére
Azért a Quad a maga 2,4Ghz-es órajelével ha 100% ki van használva kb egy 4,8Ghz-es Core2 sebességét hozza, ha pedig felhúzod 3,2Ghz-re, akkor már 6,4Ghz kell a befogásához. Na most ennyit kevés coreduo tud...
És az az 1-1,5 év már nincs messze, adddig pedig bőven elég lesz sztem a quad, 3 ghz körül, utána meg már csak gyorsulni fognak alatta a progik, jobban, mint az E8500 alatt... Az ár meg kb ugyanaz.... -
HSM
félisten
válasz
D®. GeNy@
üzenetére
Hát én Q6600-at nem nagyon tuningolnék egy 4 fázisú deszkában, kb 3Ghz max, amit így el tudnék képzelni... De az E8500 se fog szerintem 4Ghz-et menni....
Egy sima P35-DS3-al több esélyed lenne, az már a Q6600-at is jobban bírja... (4 --> 6 fázis, a 6-os másfélszer annyi kraftot tud adni, ami azért nagyon nem mindegy....)
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Posta, csomagküldés
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i7-10510U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Boyoye digitális beltéri HD tv antenna / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
GTA 4 topikba kérdezz, én is onnan vok okos.
Meg logout-ot ajánlom figyelmedbe gta 4 témában.